БИСМАРК, Северна Дакота (АП) — 42-годишният син на американския сенатор

...
БИСМАРК, Северна Дакота (АП) — 42-годишният син на американския сенатор
Коментари Харесай

Синът на американския сенатор Кевин Крамър катастрофира по време на полицейско преследване, убивайки заместник-шерифа на Северна Дакота

БИСМАРК, Северна Дакота (АП) — 42-годишният наследник на американския сенатор Кевин Крамър се разруши в Северна Дакота шерифско транспортно средство по време на полицейско гонене, блъскайки го в народен представител и го убивайки, съгласно управляващите и фамилията на републиканския сенатор.

Иън Крамър, от Бисмарк, беше задържан и хвърлен в пандиза след злополуката в сряда и предстоят покачване на обвинявания, сподели магистралният патрул на Северна Дакота в известие за вести. Името на убития заместител от окръг Мърсър не беше разкрито и шерифската работа не отговори незабавно на гласовата поща в четвъртък с искане на спомагателна информация.

„ Молим обществеността да се моли за изгубения служител на реда семейство и сътрудници, които ни служат всеки ден и са признателни за всичко, което вършат за нас “, сподели Кевин Крамър в изказване.

Първият сенатор написа, че синът му „ страда от съществени психологични разстройства, които се демонстрират в тежка параноя и халюцинации. По-рано в сряда Иън Крамър настоя да „ отиде пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР