Бишият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън

...
Бишият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън
Коментари Харесай

Тайсън Фюри се заяде и с Еди Хърн: Той не разбира нищо от бокс

Бишият международен първенец в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри показа, че няма нищо срещу да се изправи против Джарел Милър.
 Шишкото Руис не се поддава на провокациите на Тайсън Фюри
Циганския крал обмисля дуел в Съединени американски щати, през септември или октомври, като най-вероятно той ще се организира в зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

В момента Милър е осъден, откакто даде три позитивни допинг проби преди срещата си с Антъни Джошуа. Санкцията ще изтече през септември, тъкмо когато Фюри възнамерява да се бие. Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн обаче по никакъв начин не утвърждава концепцията за среща сред Циганския крал и Милър.

" Разбира се, че той би споделил нещо отрицателно, тъй като златната му гъска преди малко беше оскубана от тулуп. Не ме интересува какво счита Еди Хърн. Трябва да се опита да ме дискредитира, с цел да наподобява добре. Всеки, който не работи с него е злощастник. Всеки, който работи с него е страховит.

Не би трябвало да вярвате на нито една негова дума. Според мен той не схваща нищо от бокс. Очакваше Дерек Чисора да победи Агит Кабаел, без да си е написал домашното. Очакваше Джошуа да победи Анди Руис, гледайки тялото му. Такава е истината.

Готов съм да се удрям с Джарел Милър, няма проблем. Нямам никакви проблеми с него. Ако той счита да прави това, което направи, това не е мой проблем.

Единственото нещо, което ме е интересува е бокса и успеха, а не това, което някой различен прави. Джарел Милър е алтернатива. Той е наедрял, добре класиран, 100 и тридесет килограмов непобеден боксьор.

Той е най-високо класираният измежду свободните съперници. Той е номер три в Америка, зад Руиз и Уайлдър. Той е високо класиран в някои от ранглистите на организациите. Той стана известен поради абсурда ", сподели Фюри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР