Бисер Русимов. Снимка: Facebook Бисер Русимов е част от ОЗБГ от

...
Бисер Русимов. Снимка: Facebook
Бисер Русимов е част от ОЗБГ от
Коментари Харесай

Бисер Русимов в Игри на волята

 Бисер Русимов
Бисер Русимов. Снимка: Фейсбук

Бисер Русимов е част от ОЗБГ от самото основаване на Организацията. През годините се е потвърдил с делата си като патриот, като човек, който е непрекъснат, твърдоглав и не отстъпва пред разнообразни компликации, а ги преодолява!

Едно от съкровените стремежи на Бисер беше да стане част от „ Игри на волята “ . Няколко години опитваше, само че не успяваше да се класира. Благодарение на персоналните си качества пристигна и неговият звезден момент и след оспорвана конкуренция към този момент е част от „ Игри на волята “ 6.

Това е прочувственият пост, който Бисер разгласява във Facebook:

„ Преди повече от 4 години един другар ми сподели следното: „ Знаеш ли, че има едно предаване, което е тъкмо за теб, за какво не се пробваш? “.
Реших да се заинтригувам и оттогава започнах една от най-дългите си и самотни борби. Почти на никой не споделях за къде и защо се готвех, просто упражнявах интензивно. Всеки път, когато се явявах на кастинг и на другите стадии, се сблъсквах в една и съща стена. Едно от най-големите ми трудности беше точно журито, пред което се явява всеки претендент. Разбира се всякога получавах отговор „ НЕ “ и в този ден разбираш, че целия ти труд, който си положил през годината отива напразно. След всяко „ НЕ “, което получавах, проучих, виждах, кое не ми е достигнало, събирах се и упражнявах още по-усилено духът, тялото и мозъкът за идващия път.
Един ден, когато всяка вяра беше отпаднала след следващия кастинг, получих позвъняване. Залогът беше или печелиш една борба, която ти дава пряк билет за сезон 6, или се прибираш у дома без правото да се явяваш повече на кастинг. Сега всички знаете какъв е бил и отговорът ми.
Накратко Георги Братанов благодаря ти „ приятелю “, че ме вкара в тази цепия. Благодаря ти Ivo Ivanov, че ми оказа помощ да се приготвя оптимално съответно в борба, която беше изцяло незнайна.
Благодаря и на моята майка, която през целия интервал вярваше в мен и ми беше поддръжка. На всички останали другари и близки давам обещание, че ще изляза победител от този формат! “

От ОЗБГ сме извънредно горди с достижението на Бисер и му пожелаваме триумф в надпреварата. Вярваме, че той ще е победител!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР