Бисер Бонев е един от големите таланти на Ботев (Пловдив),

...
Бисер Бонев е един от големите таланти на Ботев (Пловдив),
Коментари Харесай

Талант на Ботев : Искам да се утвърдя в Ботев! Очакванията ме амбицират

Бисер Бонев е един от огромните гении на Ботев (Пловдив), който напълно скоро ще получи късмет за изява в представителния отбор на " канарчетата ". Младокът, роден на 04.06.2006 година, подписа професионален контракт с клуба в края на предходната година, след което организира предварителен лагер с тима в Турция. Прекъсването на шампионата в efbet Лига поради пандемията от COVID-19 не му разреши да запише своя формален дебют с " жълто-черната " фланелка. На Бонев се разпореждат огромни очаквания от наставника Ферарио Спасов и скоро той може да дебютира под негово управление, както направиха Димитър Тонев, Станислав Работов, Атанас Стоименов, Никола Илиев и Иво Казаков. Ето какво сподели юношеският национал пред Sportal.bg .
 Младата армия на Феро ще се усилва
Къде те намирам сега и по какъв начин поддържаш форма през този тежък интервал?
- Добър ден! Намирам се в родния ми град Русе. През тези в действителност сложни месеци за спорта не съм спирал да се сготвям самостоятелно, като упражнявам вкъщи, тичам и извършвам извършения с топка в домашни условия.

Сам сподели, че си от Русе. Как дойде в школата на Ботев (Пд)?
- Преди три години Трифон Пачев се свърза с мен и фамилията ми и предложи да мина в школата на " жълто-черните ". С моето семейство преценихме, че това е най-хубавото място за моето развиване и по този начин пристигнах през лятото на 2017 в Ботев. Не скърбя, тъй като това е най-хубавото място за развиване на млади гении в България.
 Ботев (Пловдив) - Марица @@@
След като подписа професионален контракт с клуба в края на 2019, ти организира и подготовка с тима в Турция. Какво ти направи усещане тогава и каква беше атмосферата в отбора?
- Като първа подготовка за мен с първия тим изпитвах терзание първоначално, само че с течение на времето и помощта на треньорския щаб и съотборниците ми бързо съумях да привикна с условията. Атмосферата е прелестна, тъй като младите играчи в клуба получават помощ и късмет за изява.
 Ботев (Пловдив) - Марица @@@
След първата седмица на март, тъкмо преди оповестяването на Извънредното състояние в България, Ботев се изправи против Славия. Ти попадна за първи път в групата за формален мач на " канарчетата ". Очакваше ли да запишеш дебют?
- Искрено се надявах да запиша дебют, само че това зависи от треньорския щаб. Моята задача е да се сготвям безрезервно и пълноценно и да очаквам своя късмет.

Като сподели късмет, чака се ти, както и още гении на Ботев да получите късмет от треньора Ферарио Спасов. Притесняват ли те упованията?
- Първо желая да отлича работата на треньорския щаб отпред с Ферарио Спасов за това, че се постановат млади играчи. Очакванията не ме тормозят, а по-скоро ме окуражават да покажа своите качества и да се утвърдя в мъжкия футбол.
 Първата подготовка на @@@
Играеш като халф в средата на терена. От кого попиваш познания в занаята или по-точно кои са твоите учители във футбола?
- Да, играя на позицията халф. Има доста играчи, които одобрявам. Като съотборника ми Тодор Неделев да вземем за пример. На терена се пробвам да покажа самостоятелния си темперамент.

Имаше ли интерес към теб от софийските грандове, преди да подпишеш професионален контракт с Ботев (Пловдив)?
- Да, към мен имаше интерес от водещите тимове в България, само че избрах да остана в Ботев, тъй като това е тимът, който е дал доста за моето развиване като футболист и човек.

За край - какви са упоритостите ти в професионален проект?
- Първо желая да се утвърдя в Ботев, след което да направя сполучлив трансфер в топ 5 шампионатите на Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР