BioNTech SE посочва, че приходите от ваксини срещу COVID-19, които

...
BioNTech SE посочва, че приходите от ваксини срещу COVID-19, които
Коментари Харесай

BioNTech прогнозира по-ниски приходи от COVID-19 ваксини през тази година

BioNTech SE показва, че приходите от ваксини против COVID-19, които продава дружно с сътрудниците си от Pfizer Inc, вероятно ще бъдат по-ниски през тази година по отношение на предходната 2021 година. Компанията планува приходите през 2022 година да доближат размер сред 13 милиарда евро и 17 милиарда евро (14.7 милиарда $ и 19.3 милиарда долара).

BioNTech SE афишира, че продажбите на COVID-19 ваксини през предходната година ще доближат сред 16 милиарда евро и 17 милиарда евро. Компанията показа прогнозите си по време на презентация за вложители, като се чака да разгласи резултатите си за четвъртото тримесечие на 30 март, предава Bloomberg.

През декември Pfizer предвижда, че продажбите на ваксини ще доближат 31 милиарда $ през тази година на база контракти за 1.9 милиарда дози, подписани доникъде на месец ноември.
Акциите на производителите на ваксини BioNTech и Moderna към този момент се търгуват на БФБ
Акциите на още 100 топ международни компании се търгуват от през днешния ден (9.12.2021 г.) на пазар BSE International на Българска фондова борса. Инве...
Прочети повече
Приходите се споделят сред сътрудниците. Вълната от инфектирани с новия вариант на вируса Омикрон ускори акциите за имунизация в Европа и Съединени американски щати, макар, че към момента не е ясно какъв брой страни в последна сметка ще подхващат още един рунд имунизация в края на годината.

Акциите на BioNTech нарастнаха с 0.7% на борсата във Франкфурт, след в началото поевтинявана на фона на новините.

В началото на тази седмица, съперниците от Moderna Inc оповестиха, че са сключили съглашения на стойност 18.5 милиарда $ за тази година, дружно с алтернатива за спомагателни поръчки за 3.5 милиарда $.

*Материалът е с осведомителен темперамент и не съставлява рекомендация за покупко-продажба на скъпи бумаги.

Още от МЕЖДУНАРОДНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР