Бионсе се прицели в наградите Грами“, защото многократно не успя

...
Бионсе се прицели в наградите Грами“, защото многократно не успя
Коментари Харесай

Бионсе споменава пренебрежителното си отхвърляне на наградите „Грами за албум на годината“ в новия си кънтри запис Cowboy Carter – след като съпругът й Джей Зи укори наградите

Бионсе се прицели в премиите „ Грами “, тъй като неведнъж не съумя да я награди премията „ Албум на годината “ за нейния дълго чакан кънтри запис Cowboy Carter

Jay-Z обществено укори Грами, че не е присъдил премията на брачната половинка му, до момента в който той прие Dr. Dre Global Impact Award за приноса си към музикалната промишленост.

Той сподели, че има по-важни неща в живота от спечелването на Грами, като означи, че те са субективни - и уточни, че брачната половинка му суперзвезда в никакъв случай не е печелила премията за най-хубав албум.

„ Не желая да резиля тази млада дама, само че тя има повече Грами от всички и в никакъв случай не е печелила Албум на годината “, сподели Джей Зи. „ Така че даже съгласно вашите лични индикатори, това не работи. Помислете за това. Най-много Грами; в никакъв случай не е печелил албум на годината. Това не работи.

Jay-Z продължи: „ Докъде сме стигнали от Уил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР