Бионсе пусна нова реклама на своята марка уиски SirDavis в

...
Бионсе пусна нова реклама на своята марка уиски SirDavis в
Коментари Харесай

Бионсе пусна реклама на собствена марка уиски

Бионсе пусна нова реклама на своята марка уиски SirDavis в партньорство с прочут бранд на спиртната напитка.

Звездата наподобява като богиня в блестяща златна рокля и руса перука в жанр Мерилин Монро във видеото, което показа в Instagram. Рекламата се развива на ретро-холивудско блестящо празненство, през което певицата Say My Name минава, до момента в който държи чаша с уиски.

Докато се разпростира фриволността на празненството, на назад във времето звучи песента Laisse-moi respirer на The Vrooming Crew и Delores. Заглавието на песента се превежда като: Позволете ми да вдишвам.

В рекламата дълга маса е подредена за вечеря, а Бионсе седи до брачна половинка си Джей-Зи, който е облечен в черен смокинг от три елементи.

В друга сцена певицата Halo седи пред прозорец, а зад нея в далечината се вижда Айфеловата кула. В цялата реклама уискито е показано на видно място сред фрагменти на извънредно атрактивни гости на празненства, които се любуват на напитката.

Изящната реклама приключва с надпис, която гласи: SirDavis. Американско уиски. Името на уискито е в чест на нейния прародител Дейвис Хог, който е продавал уиски нелегално по време на ерата на възбраната в американския Юг.

Изпълнителката на шлагера „ Drunk in Love “ показа линията уиски SirDavis през август, а публично тя стана налична за потребителите в магазините и онлайн по-рано този месец.



Уискито на Бионсе се приготвя от години. " Винаги ме е привличала силата и увереността, които изпитвам, когато пия качествено уиски, и желаех да поканя повече хора да изпитат това възприятие ", сподели Бионсе в изказване.

" Когато открих, че прародител ми е бил производител, почувствах, че любовта ми към уискито е предопределена. SirDavis е метод да му отдам респект, обединявайки ни посредством ново общо завещание “, продължи тя.

„ В партньорство с Moët Hennessy създадохме вкусно американско уиски, което почита традициите, само че и дава опция на хората да опитат нещо ново и неповторимо в категорията. Вие можете да го опитате по-добре, в сравнение с аз бих могла да ви кажа - добре пристигнал, сър Дейвис ", сподели още звездата. 

 

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР