Бионсе пусна нова песен за предстоящата игрална версия на Цар

...
Бионсе пусна нова песен за предстоящата игрална версия на Цар
Коментари Харесай

Бионсе с вдъхновяваща песен за филма `Цар Лъв`

Бионсе пусна нова ария за идната игрална версия на „ Цар Лъв ” на „ Дисни ”. Парчето Spirit e и първият сингъл от идния The Lion King: The Gift - албум, продуциран от звездата, с песни, повлияни от кино лентата.

Според информацията, изпратена до медиите, това е „ съвършената ария, която ще ви помогне да преживеете една тежка седмица, в случай че да вземем за пример татко ви е бил прегазен от стадо подплашени антилопи гну, чичо ви ви е прогонил от фамилния дом и в този момент най-сетне сте решили да се вслушате в апела за връщане. Или може би просто тъй като е сряда “.

Spirit към този момент може да бъде чута във всички стрийминг платформи.

Бионсе споделя, че това не е просто албум, а кино в звуков тип. „ Исках да направя освен това, в сравнение с да събера сбирка от песни, въодушевени от кино лентата. Това е комбинация от жанрове, повлияни от темп енд блус и поп, до хип-хоп и афро-бийт “, добавя певицата.



В новия „ Цар Лъв ” Бионсе озвучава младата лъвица Нала. Сред актьорите са още Доналд Гловър (Симба), Джон Оливър (Зазу), Ерик Андре (Азизи, една от хиените), Сет Роугън (Пумба).

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР