Бионсе изпя някои от най-големите си хитове в Дубай, като

...
Бионсе изпя някои от най-големите си хитове в Дубай, като
Коментари Харесай

Вижте олицетворението на лукса: Бионсе блести с бижута за 7,5 млн. долара

Бионсе изпя някои от най-големите си шлагери в Дубай, като заслепи феновете с бижута за 7,5 милиона $. Певицата светя на сцената на Аtlantis с бижута за милиони долари. Според осведомени Бионсе е носила бижута за 7,5 милиона $ за представлението, написа therichest.com, представен от bTV. Тя смени общо четири тоалета и беше съчетала бижутата си за всяка една визия. Певицата стартира вечерта с вървене по аления килим в златна рокля, която включваше подобаваща железна мантия.

Бионсе носеше и огромни обеци. Тя започва концерта в персонализиран жълт отбор с пера. За този външен тип тя добави замайващ чифт диаманти - зелени обеци във формата на ветрило от колумбийски изумруд, които съдържаха над 100 карата диаманти. Тя съчета това със също толкоз замайващ пръстен с 30-каратов жълт елмаз.

Бионсе се преобрази и в червено-златиста визия, като добави към тоялета 80-каратови обеци с огромни диаманти в центъра. Певицата също по този начин добави корона, както и ръкавици с дължина до раменете, с цел да ззавърши кралския си тип.

Бионсе пя и в розова рокля, покрита с кристали. И този тоалет беше комбиниран с подобаващи чорапи и ръкавици, които бяха украсени с 60 карата диаманти. Съобщава се, че концертът е едно от най-скъпите осъществявания в историята.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР