Бионсе е от звездите, които може да не правят често

...
Бионсе е от звездите, които може да не правят често
Коментари Харесай

Ефектът на Бионсе завладя Европа

Бионсе е от звездите, които може да не вършат постоянно турнета, само че когато ги вършат, те се трансформират в същинско международно събитие. Същото се случи и с Renaissance World Tour - първата музикална обиколка на певицата от 2016 година
 The Bell House – имението, което Бионсе и Джей Зи купиха за 200 милиона $
Когато Бионсе и Джей Зи купят най-скъпия дом, продаван в миналото в Калифорния

Ето тъкмо какъв брой им е коствало

Откриващите концерти на турнето бяха на 10 и 11 май в Стокхолм, Швеция. И макар че към този момент мина повече от месец, стопанската система на страната към момента се съвзема от " резултата на Бионсе ", който мина през нея като същински вихър.

Оказва се, че освен войната в Украйна може да бъде причина за повишаване на цените на стоките и услугите. В скандинавската страна регистрират ръст на инфлацията с 9.6% за месец май, което съответствува с концертите на Бионсе. Те са довели до толкоз огромно търсене и посещаване на хотели и заведения за хранене, че са се отразили съществено на икономическата статистика.

Въпреки че икономисти не се наемат да упрекват непосредствено певицата, всички приказват за " резултата на Бионсе ", който е осезателен във всички градове и страни, през които преминава Renaissance World Tour. Навсякъде се следи повишаване на цените за нощувки, а местата са резервирани до краен лимит.

Цените на билетите за концертите също не са по никакъв начин ниски като някои доближават и до десетки хиляди. А при препродаването си на черния пазар се повишават още толкоз, тъй като търсенето надвиши предлагането с цели 800%. По други калкулации певицата ще завоюва над два милиарда $ от турнето, което ще го трансформира в най-доходоносното, правено в миналото, предава BBC.

Икономистите акцентират, че това една звезда с два концерта да окаже сходен резултат върху стопанската система е доста огромна необичайност. Явлението се следи най-много при огромни спортни конгреси като международни шампионати или олимпиади. 
 Дипло, Бионсе, Грами 2023 и противоречивата реакция на рапъра след спечелването на премията от изпълнителката
Обидил ли е Дипло Бионсе

Как се отбрани рапърът

Но тук въпреки всичко приказваме за Бионсе, която е способна на всичко. Дори поради нея са изселили настанени от общината бездомни в хотели, с цел да има място за почитателите й, пристигнали да я гледат на концерта в Лондон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР