Биографията на принц Хари официално излезе и на български език.

...
Биографията на принц Хари официално излезе и на български език.
Коментари Харесай

Скандалната биография на принц Хари излезе на български език

Биографията на принц Хари публично излезе и на български език. Тя носи заглавието " Резервният " и ще даде опция и на българската аудитория да се запознае от близко с всички скандални разкрития за кралското семейство, които и до ден сегашен провокират разтърсвания и голям брой мнения.

 

Една от най-смразяващите фотоси на XX в. – две дребни момчета, двама принцове, вървящи зад ковчега на майка си, а светът ги гледа с горест и смут. По време на погребението на принцеса Даяна милиарди хора се чудят какво ли мислят и усещат принц Хари и принц Уилям и по какъв начин ще се развие животът им от този миг нататък. Е, историята на Хари най-накрая е тук.

 

Преди да загуби майка си, дванайсетгодишният принц е считан за нехаен – радостната Резерва на сериозния Наследник. Скръбта трансформира всичко. Трудно му е в учебно заведение - изтезават го яд и самотност. И тъй като вини медиите за гибелта на майка си, му е непостижимо да одобри живота под прожекторите.

 

На двайсет и една принц Хари постъпва в Британската войска. Дисциплината внася ред в живота му, а двете му задачи го трансформират в воин вкъщи. Но скоро губи себе си повече от всеки път, страда от посттравматичен стрес и тежки под паника офанзиви. И най-лошото – не съумява да откри същинската обич.

 

Тогава среща Меган. Светът е затрит от приказния романс на двойката и ликува на фееричната им женитба. От самото начало обаче Хари и Меган са плячка на медиите, заливат ги талази от огорчение, расизъм и неистини. Наблюдавайки тъгите на брачната половинка си и опасността за сигурността и психическото здраве на двама им, Хари не вижда различен метод да предотврати трагичното повторение на историята, с изключение на да избяга от родината си.

 

Принц Хари, херцог на Съсекс, е брачен партньор, татко, човеколюбец, боен деец, деятел за запазване на психологичното здраве и на околната среда. Живее в Санта Барбара, Калифорния, със фамилията си и трите си кучета. За първи път той споделя личната си история и разказва житейския си път с неподправена и решителна откровеност. " Резервният " е преломна книга, изпълнена с прозорливост, признание, самооценка и заслужена мъдрост за безконечното превъзходство на любовта над скръбта.

 

Мемоарите се популяризират от издателство РИВА, а преводът е дело на създателя и редактор Або.

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР