Биографичната драма на номинирания за Оскар режисьор Баз Лурман Елвис“,

...
Биографичната драма на номинирания за Оскар режисьор Баз Лурман Елвис“,
Коментари Харесай

Култовият Елвис на Баз Лурман идва в HBO Max

Биографичната драма на номинирания за Оскар режисьор Баз Лурман „ Елвис “, която покори сърцата на феновете в световен мащаб, ще бъде налична на стрийминг у нас в HBO Маx от 2-ри септември. Премиерата по телевизионния канал HBO е планувана за месец по-късно на 25 септември от 21:00 часа. След излизането си по-рано тази година, филмът пожъна триумф в очите на рецензия и феновете и се трансформира във втория най-касов музикален биографичен филм в международния боксофис с доходи от 271,5 милиона $ против бюджет от 85 милиона $ и с това достижение се подреди до „ Бохемска рапсодия “ с Рами Малек от 2018 година

Актьорът Остин Бътлър получи изключителни мнения за играта си, както и за смелостта и предизвикването да изпее част от песните, включени във кино лентата. Припомняме, че той получи 12 минутни аплодисменти за осъществяването си по време на международната премиера на кино лентата на филмовия фестивал в Кан, което се случва рядко. Лентата е героичен кино театър с присъединяване на Остин Бътлър и носителя на „ Оскар “ Том Ханкс и преглежда живота и творчеството на Краля на рока през призмата на комплицираните взаимоотношения сред Елвис (Бътлър) и енигматичния му управител полковник Том Паркър (Ханкс).

Историята, разказана от Паркър, обгръща 20 години – от началото на кариерата на Елвис до невиждания му триумф на фона на изменящата се просвета и загубата на невинността в Съединени американски щати. Централна фигурна е и един от най-важните и авторитетни хора в живота на Елвис – Присила Пресли (Оливия Деджонг). В функциите виждаме Остин Бътлър, Том Ханкс, Хелън Томсън, Ричард Роксбърг, Оливия Деджонг. Филмът е продукция на Warner Bros. Pictures и като всички филми на компанията излиза извънредно след кинопремиерата си в стрийминг платформата на Warmed Bros Discovery – HBO Max.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР