Панелът на MSNBC прогнозира, че Тръмп може да хвърли „идиотските“ си синове „под автобуса“ в съдебно дело срещу NY AG за 250 милиона долара

...
Биографът на Тръмп Дейвид Кей Джонстън прогнозира, че бившият президент
Коментари Харесай

Биографът на Тръмп Дейвид Кей Джонстън прогнозира, че бившият президент може да се опита да „прехвърли отговорността“ на главния прокурор на Ню Йорк Съдебният иск за измама на Летиция Джеймс за 250 милиона долара върху възрастните му синове, които той лично осмива.

Тръмп в дълги показания по делото отрече, че е „човекът с най-важните правомощия за вземане на решения за организацията Тръмп .

„Синът ми Ерик е много по-ангажиран с това от мен. Правил съм други неща", каза той, според стенограма.

Джонстън каза пред MNSBC в четвъртък, че обменът показва, че Тръмп "прави това, което прави винаги. Той се опитва да прехвърли отговорността върху други хора."

"И Доналд няма да има проблем да прехвърли отговорността върху синовете си, които е казал на другите, че смята за идиоти", продължи Джонстън. "Той не го прави не казва това публично, не го казва на публиката. Но той каза на много хора, че не се съобразява много с преценката на двамата си по-големи сина. Е, тук говоря за възрастните синове."

"Искам да кажа, че обратното също е вярно", каза водещата Никол Уолъс, обръщайки се към колегата Дони Дойч. "Той казва крайно неподходящо, сексуализирано неща за физическата привлекателност на възрастната му дъщеря Иванка. Но нека останем с момчетата. Какво мислите за тяхната много реална експозиция тук поради видовете неща, които Тръмп казва за тяхната роля и това, което Дейвид Кей казва за тяхната некомпетентност?"

"Вижте, само малко допълнителен поглед вътре от човечността на Доналд Тръмп, ако не сме се наситили, мисля, че всеки, всеки от нас, който е родител, в края на деня се хвърля пред автобуса за децата си, а Доналд е обратното“, Дойч "И всеки, с когото говорите, знае, че Доналд ще каже същото. Щеше да хвърли децата си под автобуса. Въпросът е, Иванка, в друго пространство ли живее? Тя живее в напълно странно, различно пространство, както споменахте. Но това е човек, който не би поставил децата си пред себе си."

Искате ли ежедневен преглед на всички новини и коментари, които Salon може да предложи? Абонирайте се за нашия сутрешен бюлетин, Crash Course.

Костюмът на Джеймс, който също се стреми да забрани Тръмп и неговите възрастни деца от служба като служител или директор на бизнес, регистриран в Ню Йорк, обвинява семейството и тяхната компания за недвижими имоти в рутинно и „грубо“ надуване на нетната им стойност с между 812 милиона долара до 2,2 милиарда долара в зависимост от годината, и след това впоследствие да използва тези средства за измама на банки и застрахователи на тази база за осигуряване на по-добри условия за заем или застраховка.В отделно искане правният екип на Тръмп твърди, че делото трябва да бъде прекратено, като се аргументира, че обвиненията са погасени от давност.

Съдия през юни отхвърли обвиненията в делото срещу Иванка Тръмп, заявявайки, че давността е изтекла, тъй като тя вече не е била в компанията до 2016 г., но делото ще продължи срещу бившия президент и възрастните му синове.

Прочетете повече

за делото срещу NY AG

Тръмп е надул нетното си състояние с 2,2 милиарда долара, според новата информация на N.Y. AG подаване

Съдия проваля опитите на банките да скрият бизнес сделки на Тръмп от обществеността: доклад

„Много несправедливо“: Видео показва как Тръмп хленчи и многократно се моли за петия в разследването на Trump Org

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР