Биофармацевтичната компания АстраЗенека България попълни автопарка си с нови 8

...
Биофармацевтичната компания АстраЗенека България попълни автопарка си с нови 8
Коментари Харесай

АстраЗенека България попълни автопарка си с нови 8 електрически автомобила от ALD Automotive

Биофармацевтичната компания АстраЗенека България попълни автопарка си с нови 8 електрически автомобила Volkswagen ID.4, обезпечени от ALD Automotive. Така компанията има към този момент над 70 електрически коли. Сделката следва тактиката на АстраЗенека за цялостна електрификация на фирмения автопарк у нас до 2025 година ALD Automotive е приближен снабдител на фирмени коли по модела на оперативния лизинг за АстраЗенека повече от 5 години, с деен автопарк от над 100 автомобила, оповестиха от компанията.

„ Партньорството ни с АстраЗенека е основно за нас в световен и местен проект. ALD Automotive е извънреден снабдител на фирмени коли за компанията в България и сме щастливи, че стоим праволинейно до АстраЗенека по пътя им към бърза и цялостна електрификация на автопарка в поддръжка на устойчивото развиване “, сподели Владимир Тодоров, търговски шеф на АЛД Аутомотив ЕООД.

„ Като световен бизнес, имаме основна роля в оправянето със замърсяването в международен мащаб и опазването на околната среда е значима част от нашата стратегия за стабилно развиване. Поели сме ангажимент до 2030 година въглеродният отпечатък на компанията да е нулев. Наред с това главен фокус са хората. За нас е извънреден приоритет грижата и сигурността на нашите сътрудници, както и да им осигурим най-хубавите условия за извършване на техните служебни задължения “, разяснява Иван Рангелов, основен финансов шеф, АстраЗенека Балкани.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР