Био турбо инсталации за обогатяване на въздуха с озон може

...
Био турбо инсталации за обогатяване на въздуха с озон може
Коментари Харесай

Бизнесмен от Пловдив: Озонова инсталация унищожава коронавируса!

 Био турбо съоръжения за обогатяване на въздуха с озон може да предпазят  учебни заведения, супермаркети, конгресни зали, музеи, панаири, летища от смъртоносното разпространяване на коронавируса COVID-19. Съоръженията са изследвани в медицински лаборатории и е потвърдено, че са ефикасни за заличаване на ковид SARS и съвсем идентичния с него 20190nC0V, описа за Plovdiv24.bg  Николай Чалъков, шеф на компания, занимаваща се с импорт на сходни съоръжения.

" Обогатеният с озон въздух по принцип е рисков за хората, само че посредством патентованата  технология на Bio Turbo висококонцентрираният озон в никакъв случай не напуща инсталацията. В нея озонът се основава посредством катализатор, който отключва озоновата молекула в специфична камера, пречиствайки нечистия въздух " - изясни Чалъков.

Технологията Bio Turbo е патентована и се произвежда в Съединени американски щати. Проектирана е за индустриалната промишленост, най-вече за елиминиране на етилен и бактерии, пренасяни във въздуха в хладилни хранилища. Инсталациите се внасят у нас от три години и до момента са употребявани в плодо- и зеленчукохранилища. През последните няколко седмици по поръчка на американския производител са извършени проби в Китайския институт по вирусология в Хубей и е потвърдена ефикасността на оборудването при заличаване на коронавирусите.

Инсталациите са разнообразни по мярка и се дефинират съгласно размера на помещението. Освен за публични здания са подобаващи и за домашна приложимост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР