Binance, водещата борса за криптовалути, издаде предупреждение за бум на

...
Binance, водещата борса за криптовалути, издаде предупреждение за бум на
Коментари Харесай

Binance предупреждава за фалшиви листинги на криптовалути

Binance, водещата борса за криптовалути, издаде предизвестие за взрив на измамите, включващи подправени листинги на токени.

Тези измами, които стават все по-сложни, включват измамници, представящи се за авторитетни фигури от Binance, предлагащи лъжливи листинги против възнаграждение.

Сигналът се появи, откакто съоснователят Yi He разкри подражател в LinkedIn, употребяващ нейната идентичност, с цел да изиска заплащания за листинги на токени. Блокчейн създателят Анди Лиан също разкри сходни лъжливи практики, наблягайки сериозността на казуса.

Тези измами, които не са нови за крипто пространството, набраха известност по време на предходния бичи пазар. Измамниците основават безапелационни профили на платформи като LinkedIn, обещавайки прибавянето на токени към реномирани тържища против солидна предварителна такса, постоянно надхвърляща 250,000 USDT .

За страдание, един път платена, обещаната регистрация в никакъв случай не се материализира, което води до машинация на жертвите.

В отговор отделът за поддръжка на клиенти на Binance издаде насоки за потребителите да ревизират достоверността на представителите посредством публични връзки. Binance акцентира значимостта на избягването на ангажираност с непроверени източници, с цел да отбрани потребителите и да поддържа целостта на платформата.

Това възобновление на измамите акцентира непрекъснатите опасности в бранша на криптовалутите. Препоръките на Binance служат като навременна мярка за отбрана на потребителите на фона на възобновяване на пазара, наблягайки нуждата от зоркост и информираност в екосистемата на цифровите валути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР