Binance, водеща световна крипто борса, обяви подкрепата си за предстоящия

...
Binance, водеща световна крипто борса, обяви подкрепата си за предстоящия
Коментари Харесай

Binance обяви подкрепата си за хард форка на NEO

Binance, водеща международна крипто борса, разгласи поддръжката си за идния ъпгрейд на Neo (NEO) мрежата и хард форка.

Binance, водеща международна крипто борса, разгласи поддръжката си за идния ъпгрейд на хард форка на Neo (NEO) .

За да улесни този преход, Binance краткотрайно ще прекрати депозирането и тегленето на токени в мрежата Neo, като това ще стартира на 27-05-2024 година

Обновяването на мрежата и хард форкът са планувани да се случат при височина на блока 5,450,000. Binance ще обезпечи равномерен преход за своите консуматори, като се оправи дейно с всички механически условия.

Непрекъсната търговия : Търговията с токени в мрежата Neo ще продължи без спиране по време на обновяването и твърдата вилица.

Техническо ръководство : Binance ще се погрижи за всички механически аспекти на ъпгрейда, тъй че потребителите не би трябвало да подхващат никакви спомагателни дейности.

Възобновяване на услугите : Депозитите и тегленията на Neo токени ще бъдат обновени, откакто се удостовери, че надграждането на мрежата е устойчиво. Няма да бъдат правени спомагателни известия по отношение на възобновяването на тези услуги.

Binance предизвиква своите консуматори да възнамеряват надлежно и да наблюдават за обновяването на мрежата, с цел да избегнат всевъзможни неудобства.

Тази поддръжка за надстройката на Neo акцентира уговорката на Binance да обезпечи надеждно и безпроблемно комерсиално преживяване за своите консуматори.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР