Binance, най-голямата крипто борса в света, обяви в понеделник, че

...
Binance, най-голямата крипто борса в света, обяви в понеделник, че
Коментари Харесай

Binance спира търговията с четири криптовалути

Binance, най-голямата крипто борса в света, разгласи в понеделник, че ще делистне и ще спре да търгува с Waves (WAVES), OMG Network (OMG), NEM (XEM) и Wrapped NXM (WNXM) на своите платформи за спот и маржин търговия.

Това решение докара до обилни спадове на цените на тези криптовалути.

Според формалното известие на Binance от 3 юни, търговията с тези токени ще завърши в 06:00 (българско време) на 17 юни. Binance изясни, че премахването се дължи на това, че криптовалутите не дават отговор на стандартите за периодически обзор на борсата и условията на промишлеността.

Борсата акцентира уговорката си да дава първокласни услуги и отбрани за своите консуматори, като се приспособява към пазарните промени, в случай че е належащо. Потребителите ще имат време до 17 септември да изтеглят тези токени, преди цялостната поддръжка да завърши.

Процесът на обзор в Binance взема поради няколко фактора, в това число ангажимент на плана, активност по разработка, размер на търговия, ликвидност, непоклатимост на мрежата, надеждност на смарт контракт, обществена връзка, сърдечност към надлежната инспекция, етично държание, сходство с нормативните условия и повсеместен принос към крипто екосистемата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР