Binance наскоро разкри стратегическа инициатива, насочена към обогатяване на търговското

...
Binance наскоро разкри стратегическа инициатива, насочена към обогатяване на търговското
Коментари Харесай

Binance добавя нови двойки за търговия – какво трябва да знаем

Binance неотдавна разкри стратегическа самодейност, ориентирана към обогатяване на комерсиалното преживяване за своите консуматори по целия свят.

Платформата се приготвя да вкара пет нови двойки за търговия на своята спот платформа, разширявайки набора от варианти, налични за търговците.

Новите двойки, които ще стартират да се търгуват на 17 май 2024 година, в 11:00 (българско време), включват ARKM/ USDC , AR/USDC, BB/USDC, CRV/USDC и PEOPLE/USDC. За в допълнение усъвършенстване на комерсиалните интервенции, Binance ще вкара услуги за търговски ботове за тези двойки, повишавайки успеваемостта и удобството. Допустимостта за търговия с тези двойки обаче зависи от страната или района на потребителя, като регулаторното сходство е главен приоритет.

Binance акцентира значимостта на спазването на съответните закони и разпореждания и предизвиква потребителите да изпълнят нужните процедури за инспекция на акаунта. Жителите на избрани юрисдикции, като Канада, Куба, Иран и Съединените щати, може да се сблъскат с ограничавания върху търговията с тези двойки заради регулаторни съображения.

Анализирайки пазарното показване на новодобавените криптовалути, цената на ARKM е $2.39, като се следи нарастване от 6.58% през последните 24 часа. AR, търгуван на $44.08, означи забележителен скок на цената от 7.59%. BB е оценен на $0.3846, с 4,69% растеж на цената, до момента в който CRV, търгуван за $0.4221, е записал 4.91% нарастване. PEOPLE се увеличи с 27,.2%, като сега се търгува за $0.05253, със постоянен размер на търговия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР