Binance Coin (BNB), една от 10-те най-големи криптовалути по пазарна

...
Binance Coin (BNB), една от 10-те най-големи криптовалути по пазарна
Коментари Харесай

Инвеститорите в Shiba Inu и Toncoin дават приоритет на Fezoo заради революционните функции за търговия, стремейки се да изпреварят Binance Coin : Предварителната продажба все още е на ход

Binance Coin (BNB), една от 10-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се радваше на скока в цените на криптовалутите по-рано, само че сходно на други алткойни е изправена пред ценова промяна.

Това накара доста вложители да потърсят други благоприятни условия на пазара. Новата платформа DEX се трансформира в предпочитана инвестиция за доста вложители на крипто пазара.



Притежателите на Shiba Inu (SHIB) и Toncoin (TON) се втурват да купуват токена на Fezoo (FEZ) в този стадий на предварителната му продажба.

Shiba Inu (SHIB) поевтиня с повече от 19%; Toncoin (TON) също означи спад

Shiba Inu (SHIB) се намали с към 19% през последните 7 дни. Shiba Inu (SHIB), която означи растеж от над 185% през предходните 30 дни, сега се търгува на цена от $0.00002724 с пазарна капитализация от $16 милиарда.

От друга страна, Toncoin (TON) се поддаде единствено на към 0.8% спад през предходните 7 дни и се търгува на цена от $4.15 и има пазарна капитализация от $14 милиарда.

Притежателите на Shiba Inu (SHIB) и Toncoin (TON) ще се стремят да трансфорат загубите в облаги, като проучат други благоприятни условия в криптовалутното пространство и Fezoo (FEZ) наподобява най-хубавият метод.

Корекция на цената на Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) се беше покачила над границата от $600 по време на неотдавнашната бича серия, само че при нея се наблюдаваше промяна на цената и сега се търгува на равнище от $553.43.
Binance Coin (BNB) поевтиня с към 9% по отношение на предходната седмица. Малко евентуално е Binance Coin (BNB) да се възвърне скоро, само че анализаторите остават бичи настроени към монетата.

Експертите предвиждат, че Binance Coin (BNB) може да доближи до $700 тази година и преглеждат сегашния спад като нищо повече от закъснение.

Fezoo (FEZ) и нейните революционни функционалности за търговия

Има едно ново име, което краде заглавията на вестниците измежду пазара на криптовалути. Това ново име се бори да се трансформира освен в нарицателно, само че и в платформа номер едно за търговия в промишлеността.

Fezoo (FEZ) е децентрализирана платформа за търговия с неповторими комунални услуги, които я вършат възхитителна измежду търговците.
Като за начало, Fezoo (FEZ) улеснява доста процеса на регистрация. Само с въвеждането на потребителско име и адрес на е-поща потребителите могат автоматизирано да влязат в платформата Fezoo (FEZ) и да стартират да търгуват.

Fezoo (FEZ) отстранява усложненията и забавянията, които идват с KYC процеса и прави приемането в платформата безпроблемно и без стрес.
Fezoo (FEZ) също по този начин се ангажира да даде на своите консуматори комфортно преживяване при търговия, като вкарва търговски ботове, които автоматизирано влизат в съответни покупко-продажби за потребителите, без да се постанова те да ги вкарват ръчно.

Fezoo (FEZ) е налична единствено за $0.013 в стадия на предварителна продажба и вложителите могат да се възползват от това за капацитета да осъществят големи облаги.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уеб страницата тук.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР