Биляна Михайлова, която в момента се намира в болница, отрича

...
Биляна Михайлова, която в момента се намира в болница, отрича
Коментари Харесай

Съпругата на прокурора от Перник: Не съм жертва на домашно насилие, той не ме е удрял

Биляна Михайлова, която сега се намира в болница, отхвърля да е жертва на домашно принуждение. Разказва, че среднощният спор сред нея и брачна половинка ѝ е елементарен битов скандал. 
Прочетете още
Пред Нова тя показа, че сега е под лекарско наблюдаване към момента, само че няма недоволства. Има синина на окото, която съгласно нея най-вероятно е вследствие от удара от рухването. " Имах някакъв лек оток, който след това мина надолу към окото. " Отрича синината да е от удара на мъжа й.

" Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи елементарен спор сред нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство ", твърди тя. 

Дъщеря им чула от банята ескалирането на разногласието и се е обажда на 112.

Жената споделя, че не е имало очевидци. " Имам контузия на главата, която е от рухване на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или изгубих равновесие по-скоро и по-късно паднах и оттова ми е тази контузия на главата ", твърди тя. 

Биляна Михайлова е безапелационна, че прокурорът не я е удрял и не й е посягал.

" Не съм губила схващане, може би от мощния адреналин, от страстите, които изпитах по време на този скандал. След това щерка ми, когато извика полицията и  пристигна линейка  - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но в този момент към този момент съзнавам какво се е случило и не съм губила схващане.  Не съм свидетелствала против брачна половинка си. Дадох пояснения - споделих им, че не си припомням някои неща, за които след това осъзнах, че нямам загуба наизуст, и си ги спомних доста добре. ", добавя още тя 

Отрича да я е боязън от мъжа й и това да свидетелства против него. Каза още, че прокурорският наследник, който  стана обвиняем по няколко каузи за нанесени телесни повреди и закани с убийства, не е израснал в семейство с принуждение. 

На въпроса дали е подготвена да заживее още веднъж със брачна половинка си, тя отговори: " Не считам, че брачният партньор ми е рисков, с цел да живеем под един покрив. Мисля, че станалото сред нас може да се поправи. Да го разгадаем ние сред нас, не пред медиите и страната. "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР