Биляна Лазарова, или още Биляниш, е модел, певица и майка.

...
Биляна Лазарова, или още Биляниш, е модел, певица и майка.
Коментари Харесай

Биляна Лазарова проговори за раздялата: Бащата на сина ми ме тормозеше!

Биляна Лазарова, или още Биляниш, е модел, певица и майка. Преди няколко години печели в Тайланд приз за „ Най-красива тийнейджърка в света ". Съвсем неотдавна хубавицата подписа контракт с музикална компания „ Пайнер " и започва нов стадий от живота си.

Майка е на момченце на половин година. С бащата на детето си Ангел Исакиев се разделиха малко след раждането на сина им. ММА боецът й бе изискал ръката, само че изненадващо разтрогнаха годежа.

Досега Биляна внимателно премълчаваше тематиката, само че не щеш ли най-накрая си разреши да се разкрие пред медиите.

„ Оказа се, че не е моят човек. Не се разбирахме. Очаквах детето да го промени и той да порасне дружно с мен около бебето, само че не се случи. Това, че съм с него, ме тровеше и не можех да бъда безусловно пълноценна за детето си “, разкрива Биляна в изявление за „ България Днес “.

Тя със страдание прецизира, че сама се грижи за сина си и не среща поддръжка от страна на бащата. ММА боецът виждал детето понякога, което съгласно нея е извънредно незадоволително.

По думите й точно той е станал причина да се утежни здравословното й положение. Тя страдаше от булимия, която успявала да овладее. За страдание, мъжът до нея не осъзнавал казуса и не спирал да й повтаря какъв брой е цялостна, да й се подиграва.

„ Постоянно ме потискаше на тази тематика, постановяваше тормоз над душeвността ми. Уж за да ме стимулира, съумя да утежни положението ми и това е една от аргументите да се разделя с него. Винаги не му беше задоволително, искаше да съм в добра форма, подиграваше ми се, че не упражнявам задоволително “, откровена е Лазарова.

Тя се обръща към всички с нейния проблем, апелирайки да не си мълчат за казуса и да не изпитват позор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР