Биляна Лазарова доказа за пореден път, че определено има защо

...
Биляна Лазарова доказа за пореден път, че определено има защо
Коментари Харесай

Биляниш повиши градусите само с една снимка на деколтето си, феновете пощуряха

Биляна Лазарова потвърди за следващ път, че несъмнено има за какво да бъде център на вниманието. Красивата певица и инфлуенсърка нажежи пристрастеностите до алено, откакто показа нова порция горещи фотоси в Instagram.

Сексапилната брюнетка театралничи за фотосесия, а визията ѝ разпали мъжките мечти. Биляниш е заложила на много секси и разсъблечен черен корсет за топ, който акцентира огромните ѝ форми, а за долната част от тоалета се е спряла на съвременни дънки, които наподобяват много комфортни.

Виж още: Какво се случва в шоубизнеса? И Симона Загорова изтри фотосите с Даниел, разделиха ли се

Наскоро станала част от редиците на фолк изпълнителите, Биляниш не си губи времето, а непрекъснато предизвика с визия. Един път ще я забележим облечена с нещо супер секси и прилепнало по тялото, а по-късно ще е в тотално друг жанр. Красавицата постоянно е споделяла, че за нея модата е наслаждение и обича да опитва.

Наскоро Биляниш отговори на почитатели в Instagram и разкри по какъв начин поддържа тялото си. За нея кардиото е най-важната част от тренировката, като посещава залата четири до пет пъти седмично. Тя също по този начин обича силовите тренировки, които оформят и стягат доста тялото.

Виж още: Криенето продължава: Eмилия подвигна празненство за щерка си, само че не се появи на фотосите

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР