Биляна е плътно до Валери в добро и лошо и

...
Биляна е плътно до Валери в добро и лошо и
Коментари Харесай

Божинов се обясни в любов на Биляна Дол: Без нея нямаше да съм жив!


Биляна е компактно до Валери в положително и неприятно и го следва неразделно. Сръбкинята пристигна и във Враца, където двамата ще живеят идващите няколко месеца. Чаровната брюнетка и Божинов деляха едно жилище още в Сърбия, Китай и Швейцария преди този момент.

„ На Биляна й харесва моето идване тук. Трябва да съм й доста признателен. Ако не беше тя, може би нямаше да съм във Враца. Тя ми сподели: „ По добре да си там, където ще те почитат, в сравнение с да си седиш у дома и да не правиш нищо, сподели пред „ България Днес “, Божинов.

„ Без нейната помощ и поддръжка надали щях да дойда тук и да съм по този начин жив и жаден за футбол. Тя е моята опора. Когато обичаният човек е компактно до теб и те почита, обикновено е това да ми дава самочувствие “, признава още футболната звезда.

Биляна и Валери се срещат през 2015г. в ресторант в Белград. По това време той играе за „ Партизан “. Той изнудва собствен съотборник да му даде телефона на сръбкинята тъй като е мощно впечатлен от нея. За негово отчаяние тогава тя има сериозен другар и не откликва на поканите му. 8 месеца по късно Биляна се оказва сама и взема решение да опознае настоятелното българско момче. Оттогава и до през днешния ден любовта им не понижава.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР