Биляна Дудова (57 кг) и Мими Христова (68 кг) излизат

...
Биляна Дудова (57 кг) и Мими Христова (68 кг) излизат
Коментари Харесай

Биляна Дудова и Мими Христова отново на тепиха за турнира Дан Колов - Никола Петров

Биляна Дудова (57 кг) и Мими Христова (68 кг) излизат още веднъж на тепиха за шампионата " Дан Колов - Никола Петров ", който стартира от на следващия ден в Пловдив, зала " СИЛА ", написа уеб сайтът на федерацията ни.

И двете европейски шампионки пропуснаха олимпийската подготовка в Будапеща през март, като в категория до 57 кг квота за игрите Токио 2020 завоюва Евелина Николова, само че при 68-килограмовите Юлияна Янева не съумя да се пребори за визата. Последната пресявка е в София (6-9 май).
 Борци от над 20 страни на шампионата
Борци от над 20 страни на шампионата " Дан Колов - Никола Петров "

България ще бъде показана и в трите стила

Янева, която завоюва Световната купа в по-горната категория до 72 кг през декември, също ще започва на шампионата. При тежките ще се бори Мария Оряшкова (76).

При мъжете треньорските щабове са заложили най-вече на млади състезатели. Но и опитни борци ще вземат присъединяване.

В класическия жанр сили ще мери Даниел Александров (87), повторен притежател на златния пояс " Никола Петров ". В същата категория ще се бори и еврошампионът от 2017-а Тарек Абделслам.

В свободния жанр треньорският щаб е заложил на Али Умарпашаев и Мирослав Киров при 74-килограмовите, на Владимир Дубов (65), международен и европейски вицешампион от 2013-а, на Микяй Наим (57), международен вицешампион до 23 година, на Джемал Али (86), втори от Евро 2018. при юношите.
 Христо Маринов бе избран отново за президент на БФ Борба
Христо Маринов бе избран отново за президент на БФ Борба

Форумът стартира с час по-късно поради липса на кворум
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР