Биляна Дол не изпуска Валери Божинов от поглед дори и

...
Биляна Дол не изпуска Валери Божинов от поглед дори и
Коментари Харесай

Биляна Дол варди Божинов от фенки! Не го пуска сам никъде, за да не й изневери с някоя по-млада

Биляна Дол не изпуска Валери Божинов от взор даже и на терена, разбра HotArena.

Половинката на футболиста го съпровожда на всеки мач и не позволява фенките му да припарят до него нито на стадиона, нито в съблекалнята.

Биляна не стопира да разгласява фотоси и клипчета с Божигол в обществените мрежи, а огромна част от тях са единствено от футболното игрище или в компанията на неговите съотборници преди следващия мач. Едрогърдата мацка е неразделно до своя обичан, тъй като се тормози от младите последователки на Божинов, които се пробват да се доберат до него, писа „ ТелеграФ “.

Една от основните аргументи да се опасява за връзката си с него била, че зад тила си Валери към този момент има един бракоразвод с Николета Лозанова и една предходна връзка с фолкпевицата Алисия.

И от двете той има по едно дете, а Биляна се страхувала да не бъде третата майка, която също ще бъде зарязана поради някоя по-млада хубавица.

От споделените клипчета в Инстаграм се вижда, че 43-годишната сръбкиня даже прекарва свободното си време с футболния тим и не оставя Божинов самичък даже и за минута. Тя го снима по какъв начин приказва по телефона, а във видеото той даже демонстрира на камерата с кого организира диалог. След това тя демонстрира и неговите съотборници, които се смеят и махат на Биляна.

Феновете пък си шушукат на тематика за какво 30-годишният Валери няма никаква персонална независимост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР