Биляна Дол изведнъж изтри дългия статус с който обясняваше, че

...
Биляна Дол изведнъж изтри дългия статус с който обясняваше, че
Коментари Харесай

Започна война Валери-Биляна

Биляна Дол внезапно изтри дългия статус с който обясняваше, че повода за скъсването й с Валери Божинов е неговия нагон, видя Hotnews.bg. Сръбкинята заяви за раздялата си с футболиста в понеделник, само че единствено шест дни по-късно новината е изтрита от профила й. Нещо повече-двамата към този момент не се следват в инстаграм, макар че първият коментар под обявата за разлъката от понеделник бе навръх Божинката. Днес някогашната му е следвана от Николета, Алисия и Валери-младши, само че не и от таткото. Явно сред двамата влюбени стартира война, тъй като Дол се пусна облечена в алено и разгласи, че това е цветът на заплахата.



Вероятно тя е била предизвикана от слуховете, с които нападателят отвърна на удара, нанесен му при раздялата. Божинката настойчиво популяризира версията, че страдащият от мъчителен нагон в разпадналата се двойка в действителност е палавата сръбкиня. Нещо повече - Валери Божинов раздувал пред съотборниците си в Ботев Враца, че Биляна се е опитвала пред очите му да смъква личния му татко.

Но не пастрока Сашо Ангелов, който е треньор на врачанския отбор, а биологичния баща - дъртия женкар Емил Божинов. подред Валерко двамата с досегашната му изгора били на посетители на родителя му в Лясковец. След няколко ракии повече на двора госпожа Дол се отдала на буен танц в скута на патриарха на семейството, написа Lupa.bg.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР