Биляна Дол, бившата половинка на Валери Божинов, не спира да

...
Биляна Дол, бившата половинка на Валери Божинов, не спира да
Коментари Харесай

Вижте как Биляна дразни Валери! Кара го да ревнува, но още го обича

Биляна Дол, някогашната половинка на Валери Божинов, не стопира да го предизвика. Сексапилната сръбкиня от известно време насам непрекъснато бълва свои разголени фотоси. Биляна се демонстрира в най-различни пози и скандални тоалети, които не прикриват кой знае какъв брой от тялото й, видя HotArena.

Пред " България Днес " осведомени разясняват, че 44-годишното коте към момента таи дълбоки усеща към българския нападател. Биляна желае по всевъзможен метод да накара Валери да ревнува.

Двамата се разделиха предишния месец, когато брюнетката разгласи, че причина за това са нагоните на Божигол към дамите. Доста изненадващо двамата бързо затоплиха още веднъж връзки и даже се заприказва, че са в развой на помиряване. Това не пречи на палавата сръбкиня да си играе с Валери, като демонстративно демонстрира дупето си в обществените мрежи.

" Засега не мога да кажа нищо... времето ще покаже дали ще се съберем с Валери. Като цяло той е един доста добър и първокласен човек ", съобщи извънредно Биляна пред " България Днес " преди няколко дни. Това стана малко след рождения й ден, за който тя получи поздрави от Валери. Бившият български национал гарнира пожеланията си със сърчица, а той се обърна към към този момент някогашната си половинка с " котенце ".

Слез разлъката сексбомбата отпътува да се теши в испанския курорт Марбе я. Валери от своя страна тренира с " Ботев " (Враца), където се чака да продължи кариерата си, откакто бе освободен от " Левски ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР