BILLA България разширява списъка от партньорства в подкрепа на украинските

...
BILLA България разширява списъка от партньорства в подкрепа на украинските
Коментари Харесай

BILLA удължава кампанията Купи и Дари и подкрепя Мати Украйна с дарение към украинските бежанци

BILLA България уголемява листата от партньорства в поддръжка на украинските бежанци у нас. Този месец, комерсиалната верига направи финансово подаяние към СУОБ " Мати Украйна " на стойност 15 000 лева Средствата са ориентирани към краткосрочна и дълготрайна филантропична помощ, която обезпечава съответни потребности на потърпевшите. Компанията удължава с два месеца интервала на благотворителната акция " Купи и Дари ", осъществена взаимно с БЧК, в поддръжка на нуждаещите се от Украйна. До момента, под формата на корпоративно подаяние към Български Червен кръст, са изпратени повече от 6 200 памперса на стойност над 25 800 лева

" Като обществено виновна компания, ние, от BILLA България считаме, че би трябвало да предприемем дейни дейности, с цел да осигурим базови артикули и еднакъв старт на украински бежанци - дами и деца, намерили леговище в страната ни. Затова надграждаме към този момент подхванатите стъпки и към този момент предоставяме поддръжка на две организации - Български Червен кръст и " Мати Украйна ". Изключително сме признателни и приветстваме дарителския дух на нашите клиенти. Надяваме се общи старания да разпалим искрата на вярата за едно по-добро бъдеще ", показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

До 10 юли, всеки клиент на комерсиалната верига може да поддържа засегнатите от войната в Украйна, като част от взаимната акция с БЧК, " Купи и Дари ". Дарението се реализира под формата на трайни хранителни артикули, които потребителите имат опция да слагат в особено обозначените колички до касите на магазините на BILLA в цялата страна. Основната цел на самодейността е да надгражда напъните, вложени досега, в помощ на бежанците.

Първото подаяние на комерсиалната верига в границите на акцията " Купи и Дари " датира от началото на месец март 2022 година То се състои от 110 кашона с хигиенични материали от първа нужда, измежду които бебешки пелени, паста за зъби, тоалетна хартия и сапуни на обща стойност над 13 000 лева Компанията даде и филантропична помощ с продукти от личните си марки - Clever, BILLA и Today, за Украинския Червен кръст.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР