BILLA България потвърждава появилата се в медиите информация за масирани

...
BILLA България потвърждава появилата се в медиите информация за масирани
Коментари Харесай

BILLA потвърди за проверките на НАП и БАБХ: Съдействаме на органите с необходимите документи

" BILLA България " удостоверява появилата се в медиите информация за масирани инспекции от страна на контролните органи Национална агенция за приходите и БАБХ, почнали тази заран и продължаващи и сега в разнообразни обекти от веригата в няколко града в страната. Това се споделя в отговор на компанията на въпроси, отправени от " 24 часа ".

Компанията оказва цялостно подпомагане на способените органи и дава цялата нужна документи, обвързвана с активността на сдружението в България, написа в позицията.

BILLA България постоянно се е придържала прецизно към използваното българско и европейско законодателство във всички сфери на своята активност. Компанията е измежду огромните вложители в българските райони, един от най-големите работодатели в страната и сполучливо подтиква развиването на българското произвеждане, партнирайки си с повече от 700 български снабдители.

По отношение на спекулациите, че инспекциите се дължат на позицията на Австрия по отношение на приемането на България в Шенгенското пространство, BILLA България не намира връзка сред двете събития, защото компанията е част от немската REWE Груп – един от европейските водачи в търговията и туризма.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР