BILLA България има нов главен оперативен директор – Албена Георгиева.

...
BILLA България има нов главен оперативен директор – Албена Георгиева.
Коментари Харесай

Албена Георгиева е новият главен оперативен директор на BILLA България

BILLA България има нов основен действен шеф – Албена Георгиева. Тя е на поста от началото на 2019 година и ще дава отговор за отделите „ Управление на категориите ”, „ Развитие лични марки “, „ Контрол на качеството ”, „ Спейсмениджмънт “, „ Импортмениджмънт “ и „ Търговия на едро “.

Албена Георгиева има отлични мениджърски качества, както и сериозен опит в областта на търговията с бързооборотни артикули. Кариерата й в BILLA България стартира през 2009 година като началник на отдел „ Сървис “. Преминава през разнообразни управителни позиции в компанията и през 2014 година е назначена за действен шеф. Година по-късно Албена Георгиева приема ново предизвикателство и става основен действен шеф на BILLA Словакия, където работи преди да се върне в България.

„ Албена Георгиева е потвърден експерт, който има всички нужни познания и умения за виновната позиция на основен действен шеф. Щастливи сме, че тя се завръща вкъщи и още веднъж ще бъде част от нашия екип. Вярваме, че дружно ще работим ползотворно, с цел да може BILLA България да върви напред и да продължава да предлага високо качество и положително обслужване на своите клиенти. Пожелаваме доста триумф на Албена Георгиева “, разяснява Бойко Сачански, шеф на BILLA България.

Албена Георгиева ще бъде част от Борда на шефовете, в който влизат шефът на BILLA България Бойко Сачански и финансовият шеф Ваня Динева.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР