Billa България (Билла България) потвърждава появилата се в медиите информация

...
Billa България (Билла България) потвърждава появилата се в медиите информация
Коментари Харесай

Билла си призна

" Billa България " ( " Билла България " ) удостоверява появилата се в медиите информация за масирани проверки от страна на контролните органи Национална агенция за приходите и БАБХ, почнали тази заран и продължаващи и сега в разнообразни обекти от веригата в няколко града в страната, се споделя в отговор на компанията до медиите.

Компанията оказва цялостно подпомагане на способените органи и дава цялата нужна документи, обвързвана с активността на сдружението в България, написа в позицията.

" Billa България " постоянно се е придържала прецизно към използваното българско и европейско законодателство във всички сфери на своята активност. Компанията е измежду огромните вложители в българските райони, един от най-големите работодатели в страната и сполучливо подтиква развиването на българското произвеждане, партнирайки си с повече от 700 български снабдители, показват още от сдружението.

По отношение на спекулациите, че инспекциите се дължат на позицията на Австрия по отношение на приемането на България в Шенгенското пространство, " Billa България " не намира връзка сред двете събития, защото компанията е част от немската REWE Груп – един от европейските водачи в търговията и туризма. 

Според Търговския указател едноличен притежател на " Билла България " ЕООД е сдружението " Реве Интернационал " АГ Австрия. Към края на 2022 година " Билла България " има 4849 чиновници и работи в 148 обекта в страната.

И през 2022 година комерсиалната верига за храни е траяла да работи на загуба у нас. След като регистрира загуба от близо 26 милиарда лева през 2021 година, през 2022 година тя е съумяла да редуцира загубата си до близо 6 млн. лева макар приходите от над 1 милиарда лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР