BILLA България бе отличена в две ключови категории в 7-мото

...
BILLA България бе отличена в две ключови категории в 7-мото
Коментари Харесай

BILLA Card спечели първа награда за „Бизнес проект на годината“ в конкурса b2b Media Awards 2021

BILLA България бе отличена в две основни категории в 7-мото издание на годишния конкурс b2b Media Awards, проведен от b2b Media. Най-мащабният план, който комерсиалната верига стартира през втората половина на 2020 година – обновяването и дигитализирането на програмата за преданост BILLA Card, получи справедливо самопризнание за „ Бизнес план на годината “. Само 9 месеца след старта, броят регистрации за новата карта е над 1,6 млн., а изтеглянията на приложението BILLA APP – над 339 000.

„ Това е извънредно самопризнание за напъните на екипа на BILLA България, който тъкмо в най-предизвикателната година, минала под знака на пандемия, започва дигитализацията на своята стратегия за преданост. BILLA карта е бизнес план, с който целим да бъдем оптимално покрай потребностите и упованията на нашите клиент като  предоставим добавена стойност в извършването на покупки и още по-добро потребителско прекарване “, показа Майя Шарабова, Ръководител отдел „ Маркетинг “ в BILLA България при приемане на премията по време на формалната гала. 
 Kaufland България с отличие за щедрост в годишните награди на b2b Media Awards Kaufland България с отличие за щедрост в годишните награди на b2b Media Awards
Kaufland България бе отличена в тазгодишното издание на годишните награди b2b Media Awards. На церемонията на изданието, състояла се н...



Дългогодишното партньорство на BILLA с Българския червен кръст завоюва приз в категория „ Социален план “. През 2020 година взаимната акция „ Купи и подари “ обезпечи 25 тона хранителни артикули на стойност 50 000 лева, които бяха разпределени измежду повече от 5000 обществено слаби хора и такива, настанени в институции. Въпреки компликациите в изискванията на пандемия, комерсиалната верига продължава да влага и развива самодейността, в границите на която всеки клиент може да подари трайни хранителни артикули във всеки магазин на веригата в страната, в количка за извършване на покупки, разположенa в касова зона и обозначена с логото на плана. 

„ От началото на взаимното ни съдействие с Българския червен кръст са дарени над 102 тона храни и хранителни артикули, с които дружно сме подкрепили над 40 000 нуждаещи се жители и обществени институции. Гордеем се, че посредством лесния механизъм на акцията сполучливо трансформираме рутинния акт на извършване на покупки в жест на грижа и поддръжка за нуждаещите се хора в страната към този момент 6 години, “ сподели Стоян Тачев, пълномощник, началник на отдел „ Управление на планове и процеси “ и координатор „ Корпоративна отговорност “. 

Комуникационната акция, осъществена взаимно от BILLA България и ПР организация „ Параграф 42 “ в TikTok, която по забавен метод разпространява новия „ пица щанд “ в магазина на веригата, ситуиран на бул. „ България “ в София, получи трета премия в категория „ Иновация в маркетинга и ПР сферата “. 
 А1 завоюва три оценки на годишните награди b2b Media Awards А1 завоюва три оценки на годишните награди b2b Media Awards
Борислав Симеонов, старши шеф „ Информационни технологии и цифрова промяна “ в А1 България завоюва оценката &bd...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР