Билките са здраве от природата. Днес ще ви представим тези

...
Билките са здраве от природата. Днес ще ви представим тези
Коментари Харесай

Билките, които ни помагат да топим килограми

Билките са здраве от природата. Днес ще ви представим тези от тях, които най-често се употребяват в битката с килограмите. 
Заедно с отслабването, те обезпечават филтриране на организма от токсините, нормализиране на активността на вътрешните органи, възстановяване на метаболизма.

Зелен чай.
 Бананова диета за бързо и елементарно събаряне на килограми Бананова диета за бързо и елементарно събаряне на килограми
Консумацията на банани оказва позитивен резултат върху нашето здраве. Те са източник на желязо, калций, фосфор и калий. Всички тези микр...
Няма по какъв начин да не стартираме с него – зеленият чай взривява мазнините! Изследователи приписват свойствата му на катехините, по-специално на ЕGСG. Това е наименованието на група антиоксидативни съединения, които стопяват мастната тъкан, възстановявайки метаболизма. Те усилват отделянето на мазнини от мастните кафези (особено в корема) и форсират потенциала за изгаряне на мазнини в черния дроб. А комбинацията от постоянно пиянство на зелен чай с правенето на извършения усъвършенства резултатите при намаляване. Зеленият чай усъвършенства храносмилането и оказва помощ за извеждане на токсините от организма. Може да пиете зелен чай 3-4 пъти на ден за по-добра фигура и за добър тонус. 
Еньовче.
Еньовчето е билка с доста потребни свойства за нашия организъм – като диуретик, при конвулсии и болки в гърдите и белите дробове. Облекчава задържането на вода и спомага по-лесното обособяване на урина, което, постоянно, може да е обвързано със задържането на отрови в тялото. А това можe да се отрази и на управлението на килограми. Някои хора го употребяват, с цел да покачат потенето на тялото си и по този начин също да се отърват от неприятните отрови.
Глухарче
 От кои летни храни се отслабва най-вече От кои летни храни се отслабва най-вече
Обикновено пролетта е това време от годината, когато човек съществено стартира да се замисля за фигурата си. С всеки минал ден на открито за...
Глухарчето работи като диуретик – оказва помощ ви да прочистите тялото от токсините и противодейства на задържането на вода. От растението се употребяват корените и листата. Глухарчето съдържа витамини А, В, С и Е. Глухарчето съдържа и потребните за тялото минерали калций, магнезий и фосфор.

Канела
Канелата е забележителна заради редица аргументи: с изключение на, че е вкусна фалшификация, която обичаме да прибавяме към разнообразни ястия и десерти за спомагателен усет и мирис, тя също по този начин е способна да контролира равнищата на кръвната захар и да спомага за по-успешно намаляване. Канелата е съвършеният избор, в случай че се изкушавате от сладко, което сигурно ви е отдалечавало до момента от постигането на вашите цели, свързани със загубата на непотребни килограми. Освен това малко хора знаят, че постоянната консумация на канела може да помогне за изгарянето на непотребните висцерални мазнини, възстановяване на храносмилането и ускорение на метаболизма. Успоредно с това канелата има антибактериални и противогъбични свойства, което значи, че може да работи като натурален антибиотик, и е извънредно ефикасна против дрожди и паразити (особено против кандида – доста постоянно засягаща както мъжете, по този начин и жените). Много е значимо да се уверите, че не сте алергични към канела, преди да ‘внедрите’ тази подправка-чудо в диетата си!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР