Билките са популярно средство за поддържане на отлично здраве още

...
Билките са популярно средство за поддържане на отлично здраве още
Коментари Харесай

Защо билковите добавки са толкова популярен избор за поддържане на организма?

Билките са известно средство за поддържане на чудесно здраве още от древността. Защо от ден на ден хора избират да одобряват хранителни добавки с билки? Четете надолу, с цел да разберете какви типове могат да бъдат и какви са изгодите за организма ви от тях.
Какви билкови добавки има?
Продуктите с натурален състав съдържат растения, ценени поради своите лечебни свойства. Тези естествени средства могат да бъдат открити под разнообразни форми, като капсули, прахуляк, чай, екстракти, тинктури и други. Ето лист на някои от най-популярните билки и техните обичайни приложения:
Куркума – известна със своите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Ехинацея – постоянно се употребява за подсилване на имунната система. Жълт кантарион – обичайно се приема за поддържане на положително психологично здраве и въодушевление. Джинджифил – приет е със своите изгоди за храносмилането; оказва помощ за понижаване на гаденето. Гинко Билоба – известна със своите удобни свойства върху когнитивните функционалности и паметта. Магарешки трън – всекидневно се употребява за положителното положение на черния дроб. Ашваганда – счита се, че билката оказва помощ на организма да се оправи със напрежението. Saw Palmetto (Serenoa repens) – благоприятства положението на простатата. Корен от валериана – употребява се като естествено средство за подкрепяне на съня. Черен кохош – за справяне със признаците на менопаузата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР