Билките предлагат безопасно и ефективно решение за допълване лечението на

...
Билките предлагат безопасно и ефективно решение за допълване лечението на
Коментари Харесай

Силни билки, помагащи при диабет

Билките оферират безвредно и дейно решение за допълнение лекуването на диабет вид 2. Ефектът от тях настава по-бавно, в сравнение с при банкет на лекарствени средства, само че изследванията демонстрират, че в множеството случаи може да е изцяло задоволителен за сполучливо преодоляване и закъснение на подлата болест. Все отново нито една от тези билки не може да замести здравното лекуване. 

Розмарин
 Вълшебната целебна билка, която се намира на една ръка разстояние Вълшебната целебна билка, която се намира на една ръка разстояние
Днес сме избрали да ви представим чудодейната билка Глухарче, която сме привикнали да срещаме на всички места, само че надали знаете какъв брой потребна...
Розмаринът съчетава интензивно глюкозопонижаващо деяние с положителен резултат върху тежестта. Проблемите с тежестта са измежду главните съпътстващи проблеми при диабетиците и розмаринът предлага двойна изгода. Клинични изследвания демонстрират, че в границите на 4 месеца постоянният банкет на дестилат от розмарин може да помогне за понижаване равнищата на кръвната захар с най-малко 20%.

Куркума
Благодарение на дейното си съединяване, куркумин, тя подкрепя да се понижат равнищата на кръвната захар. Всичко, което би трябвало да извършите, е да консумирате по малко куркума всеки ден, с цел да понижите глюкозните равнища и да спомогнете да се приключи напредването на заболяването.

Салвия
 8 лечебни билки би трябвало да участват във всеки дом 8 лечебни билки би трябвало да участват във всеки дом
България е благословена с прелестна природа, а билките, които виреят на нейна територия са хиляди. От епохи нашият народ употребява даро...
Според изследване, оповестено в авторитетното издание British Journal of Nutrition, на салвията може да се приписва метформиноподобно деяние за повишение чувствителността на телесните кафези към инсулина и стимулиране усвояването на глюкоза от тях. Освен за контролиране на кръвната захар, този резултат е доста потребен и за улеснение на отслабването. Салвията е измежду дребното билки, за които се смята, че независимо може да провокират хипогликемия с внезапен спад на кръвната захар. Затова с потреблението й би трябвало да се внимава и тя да е рационално дозирана.

Канела
Канелата способства да се понижат равнищата на кръвната захар, защото тя редуцира усвояването на глюкоза след хранене. Канелата спомага да се понижи и холестерола.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР