Билкарят от Тузла, Адем Ахмишевич, е доста известен в тази

...
Билкарят от Тузла, Адем Ахмишевич, е доста известен в тази
Коментари Харесай

Първо излекувах от рак себе си, а сега лекувам пациенти от цял ​​свят: съвети от известен билкар за цялостно здраве

Билкарят от Тузла, Адем Ахмишевич, е много прочут в тази област и той се занимава с билки от доста години, защото през 1963 година стартира да има проблеми с дебелото черво. По това време медицината не е била по този начин развита, както е през днешния ден и даже лекуването на такова подло заболяване като рака се е считало за невероятно.

„ Влязох в света на фитотерапията поради заболяването си. Докато бях в армията, през 1963 година, имах кръвоизлив от дебелото черво. Това кървене продължаваше да се повтаря и лекарите години наред ми споделяха, че пострадвам от инфектиране, до момента в който не получих рак на дебелото черво и простатата при започване на 80-те години.

Тъй като лекарите ми предричаха най-лошото, взех решение да потърся лек за себе си с различни способи на лекуване. С помощта на мехлеми, натурални сиропи и композиция от кинезитерапия, която сформирах самичък, излязох победител над това тежко заболяване ” – спомня си Ахмишевич.

Той не яде месо от 1985 година, което счита, с изключение на всичко друго, за основа на положителното си здраве. „ Победата над личното ми заболяване ми даде „ вятър в гърба “ що се отнася до фитотерапията.

Независимо дали става въпрос за мигрена, психосоматични разстройства, импотентност, заболяване на простатата, астма, бронхит и други белодробни болести, костни проблеми, черен дроб, кисти, хемороиди и така нататък, аз съм изучавал тази област доста и имам лек за съвсем всички от изброените заболявания. ”

„ За здравето на дебелото черво е добре да се употребяват бял равнец, коприва и глухарче. При подути лимфни възли са отлични лапите и мехлемите от четиринадесет типа растения, най-важни от които са жълтият кантарион, росопасът и копривата. Карамфилът, ореховата кора и пелинът са ефикасни против бактериите. “

Лечението с естествен лек, както споделя Адем, е по-продължително, само че по тази причина пък извънредно дейно. „ Например, когато те боли глава, не вземай хапчета. Главоболието значи, че имате здравословен проблем. Приемайки противовъзпалителни медикаменти, вие прекъсвате връзката сред мозъка и мястото на казуса.

Главоболието постоянно значи, че имате остатък или липса на сила в този център, който можете елементарно да регулирате с дихателна техника – поучава Адем Ахмишевич и продължава:

„ Важно е да се работи за подсилване на имунитета, а младите пшенични зародиши могат доста да оказват помощ на всички. Освен младото жито, което е добре позната билка, отлични лечебни средства са и невенът, копривата, глухарчето, дивата къпина, магарешкият бодил, върбовата кора и хвощът.

Копривата е най-хубавото растение за пречистване на тялото, като всичките й елементи – корен, стъбълце и листа, могат да се употребяват всеки ден по няколко метода. “

Освен като хранителна добавка, този фитотерапевт предлага и пиянство на чай от коприва, който също укрепва имунитета.

 чай от коприва

Накълцайте корена, стъблото и листата на копривата, след което ги залейте с половин литър вряща вода. След половин час прецедете и пийте чая през целия ден глътка по глътка на всеки 20 минути “, споделя известният билкар.

„ Въпреки че мнозина го употребяват като декорация за цветни аранжировки, прибавя Ахмишевич, глухарчето предлага и лечебни свойства. Коренът на това растение е богат на ензими, а листата са богати на витамини A, C, D и B, както и на желязо, магнезий, цинк, калий, калций, манган и мед.

Това растение, като се изключи че укрепва имунитета, подтиква естествения развой на регенерация на черния дроб и е доста положително естествено лекарство за хора, които имат хепатит, страдат от погрешно асимилиране на храната и имат камъни/пясък в жлъчката.

Глухарчето се употребява и като естествено средство против настинки и грип, а цветът, листата и коренът са предопределени, наред с други неща, за подготвяне на чай или сироп. Коренът или цветът се нарязват на ситно, като количеството една шепа се залива с половин литър вода.

 глухарче лечебни свойства

След половин час чаят се прецежда и се изпива на глътки. Можете да ядете пресни листа от глухарче независимо или просто да си извършите салата със зеле и чушки. Можете да употребявате свеж корен и като добавка към супи “, поучава фитотерапевтът, който персонално се е убедил в лечебните свойства на доста растения.

Освен глухарчето, не по-малко позната у нас е и билката цикория, която има изключителни лечебни свойства с помощта на инулина, както и на витамините К, Р, В и С.

 цикория

Всяка част от растението може да се употребява за медицински цели, само че най-често се употребява коренът, който за разлика от други растения е по-здравословен, когато се употребява в изсъхнал, в сравнение с в пресен тип. Това растение се употребява за възобновяване на чревната флора и подсилване на храносмилателния тракт.

Залейте две супени лъжици изсъхнал корен, както в предходните случаи, с половин литър вода и след половин час чаят е подготвен за консумация ”, твърди известният фитотерапевт и заключава:

„ Чайовете за подсилване на имунитета могат да се подготвят като композиция от някои от към този момент упоменатите лечебни билки. За подсилване на имунитета можете да комбинирате листа от коприва с някое от към този момент упоменатите растения, а като една от извънредно положителните комбинации ще посоча глухарче и цикория. “

Освен потреблението на горепосочените билки, предложени от известния фитотерапевт, е належащо да се пие огромно количество вода. Месото, както сподели Адам, редуцира живота. Избягвайте го, може би не в този момент, само че в бъдеще ще го забележите.

С придвижване на възрастта намалете потреблението на млечни артикули, най-вече сирене. Освен, че предизвиква храносмилателни проблеми, скапва и красивия загар на кожата.

Пийте всекидневно билкови чайове и двойно повече вода. Не пропускайте физическата интензивност. Той е най-съществен за поддържане на жизнеността. Никой няма да ви каже това, само че практикувайте доста повече, в сравнение с си мислите, че можете. Движението освен удължава живота, само че и ви прави щастливи.

Яжте банани, ягоди.. и други плодове, които подтикват хормона на щастието. И най-после, практикувайте автофагия (гладуване) допустимо най-често. Организмът би трябвало да изразходва запасите си, а освен да ги натрупа. Колкото повече сте гладни, толкоз по-здрави ще бъдете.

Храната, изключително модифицираната, не оказа помощ на никого. Това са някои от най-честите препоръки, които всеки билкар ще ви каже. Вярвайте в тях и най-важното – прилагайте ги. Всеки, който е постигнал няколкодневен пост, се смята за човек, който е постигнал всичко в живота. Както и да е, останете хидратирани от самото начало..

ЗАБЕЛЕЖКА: Естествените следства за лекуване на този уеб страница имат за цел да оказват помощ на хората. Но постоянно би трябвало да знаете, че в случай че имате здравословен проблем, би трябвало да сте под непрекъснато лекарско наблюдаване и да не разчитате единствено на различната медицина без експертно мнение. Информацията на този уеб страница по никакъв метод не е предопределена като медицински съвет или като сурогат на здравно лекуване.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР