Били Рей Сайръс твърди, че е бил малтретиран от съпругата

...
Били Рей Сайръс твърди, че е бил малтретиран от съпругата
Коментари Харесай

Младата женичка пляскала таткото на Майли Сайръс

Били Рей Сайръс твърди, че е бил измъчван от брачната половинка си Файърроуз, от която неотдавна изиска бракоразвод. Те бяха женени едвам седем месеца, а връзката съществено повлия на връзките на кънтри звездата с останалата част от фамилията му, в това число и щерка му Майли.

В нови правосъдни документи, подадени в Тенеси от понеделник, 24 юни, 62-годишният реализатор на шлагера " Achy Breaky Heart " твърди, че е бил физически, вербално и прочувствено измъчван от някогашната си и отхвърля " умопомрачителните " изказвания, че той е насилвал нея.

" Макар ищецът да признава, че сигурно е повишил звук, бил е отчаян и сърдит на ответницата през май 2024 година, в реалност ищецът е този, който е бил измъчван, " се споделя в документа.

" Не единствено вербално и прочувствено от ответницата, само че и ФИЗИЧЕСКИ измъчван от ответницата. "

Били Рей Сайръс отхвърля обвиняванията на австралийската певица в принуждение, отправени към него, включително бележка, която тя сякаш му е оставила след напускането на предбрачното им жилище, която е предоставена като доказателство и в която се споделя " Много скърбя " и " Моля, дай ми късмет да поправя това. Мога да обясня всичко, само че нуждая се да си на моя страна. "



В отговора си на жалбата на Файърроуз твърди, че откакто той разговарял с някогашната си жена за объркването към фамилното ѝ име (Тиш Сайръс) - нещо, което той в никакъв случай не бил чувал преди, тя заплашила да постави завършек на кариерата му, в случай че се опита да се разведе с нея, като съобщи пред обществеността,

че е изискал разлъка, тъй като се нуждаела от двойна мастектомия.

Сайръс твърди също, че Файърроуз е знаела за това, че е носителка на разновидността на гена BRCA1, което значи, че има нараснала възможност да развие рак на гърдата, от четири години, само че той не е бил известен за това до сключването на брака им.

Неназован представител на Файърроуз споделя, че единствените хора, които поддържат " лъжливите изказвания " на Сайръс, са " на неговата заплата, чиято меродавност е съмнителна. " Те допълват, че " дързостта да се слага под въпрос решението на BRCA-позитивна жена да се подложи на превантивна интервенция " демонстрира " жестоката операция ", на която е била подложена 36-годишната жена.

В документите, подадени на 14 юли, Файърроуз твърди, че отчужденият ѝ брачен партньор е подал молба за бракоразвод през май, единствено

един ден преди момента, в който тя е трябвало да се подложи на превантивна двойна мастектомия.

Според жалбата Файърроуз е диагностицирана като притежател на разновидността на гена BRCA1 при започване на 2020 година, а лекарите ѝ “силно предлагат ” да се подложи на двойна мастектомия и реорганизация през март. Тя насрочила първата интервенция за 24 май.

С наближаването на датата животът ѝ у дома се трансформирал в “хаос ”,

а тя твърди, че Сайръс “непрекъснато отправял словесни нападки ” към нея, като в същото време я заплашвал, че ще я изгони от вкъщи им и ще подаде молба за бракоразвод, гласи подаденото заявление.

В жалбата тя твърди, че Сайръс я е сложил “в прочувствен и психически затвор ” и че постоянно я наричал " егоистична кучка " и казвал, че тя го употребява. Жената споделя, че документите за бракоразвод ѝ били връчени на 23 май, по-малко от 24 часа преди да се подложи на интервенцията.

На 23 май Били Рей Сайръс подава молба за бракоразвод след близо седем месеца брак, като показва като причина за раздялата непримирими разлики и неуместно съпружеско държание.

Той също по този начин подаде документи с искане за отменяне на брака заради машинация.

В отговора си Файърроуз отхвърля да е отговорна за неуместно брачно държание и упреква Сайръс, че той се държи неуместно, заявявайки, че се усеща “несигурна ” да живее с него.

На 13 юни Сайръс подаде изключителна молба за

издаване на краткотрайна ограничаваща заповед, 

която да попречи на някогашната му брачна половинка да има достъп до персоналните и служебните му кредитни карти и сметки, потвърждавайки, че тя е похарчила близо 100 000 $ от приходите му за “неоторизирани ” покупки след раздялата им.

Файърроуз отговори, че няма “никаква незабавна обстановка ” и че тя е имала достъп до кредитната му карта през последните две години.

“Да се твърди, че брачната половинка е направила 37 неразрешени заплащания, е погрешно ”, пишат юристите ѝ в подадения отговор и прибавят, че " брачният партньор ѝ няма право да я отрязва ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР