Били Флин Гадбойс изненадал бившата си съпруга като ѝ донесъл

...
Били Флин Гадбойс изненадал бившата си съпруга като ѝ донесъл
Коментари Харесай

Писмо до бившата ми съпруга: Защо продължавам да правя мили неща за теб

Били Флин Гадбойс изненадал някогашната си брачна половинка като ѝ донесъл картичка и цветя за рождения ѝ ден и оказал помощ на двете им деца да подготвят празнична закуска за майка им.

Макар и разведени, Били има вяра, че би трябвало да поддържа положителни връзки с някогашната си половинка и е решил да изясни за какво с писмо в обществените мрежи, което хиляди хора разясняват и споделят.

Писмото на една необвързана жена до всички девойки, които не желаят да се омъжват!

Публикацията на Били добива светкавична известност и е била споделена над 200 хиляди пъти.
 Thinkstock
Ето и какво тъкмо написа той за връзката с някогашната му брачна половинка:

"Бившата ми брачна половинка имаше рожден ден и аз помогнах на децата ни да ѝ създадем хубава изненада, която ще я зарадва. Много хора ме попитаха за какво върша всички тези неща, откакто към този момент не сме дружно. Това ме подразни извънредно доста и в този момент ще ви разясня по какъв начин стоят нещата...

Отглеждам двама дребни мъже. Аз им давам избран образец, когато виждат по какъв начин се държа с майка им. Така и те ще оформят своя метод на поведение по отношение на останалите дами, които ще влязат в живота им. Още повече, че двамата сме разведени и е доста значимо да им даваме прекрасен образец.

Така че, в случай че не показвате какво са естествени връзки пред децата си, стегнете се! Опитайте да превъзмогнете себе си и да сте добър образец. Това е по-голямо от теб и от егото ти и по този начин би трябвало да бъде.

Отгледайте положителни хора, мощни дами, смели мъже. Моля ви, светът сега се нуждае от тях повече от всеки път. "

Прочетете още:
Разгневеното писмо на един татко до щерка му Трогателно писмо до моята свекърва: “Благодаря ти!” Прощално писмо до огромната, (не)подходяща обич
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР