Били Ейлиш, Пол Маккартни и Кендрик Ламар ще свирят на

...
Били Ейлиш, Пол Маккартни и Кендрик Ламар ще свирят на
Коментари Харесай

Здравейте, Гластънбъри! Зеленский каза на посетителите на фестивала да "разпространяват истината" за войната в Русия

Били Ейлиш, Пол Маккартни и Кендрик Ламар ще свирят на фестивала Гластънбъри този уикенд, само че Владимир Зеленский към този момент се появи.

В петък по обед на огромните екрани на " Другата сцена " (втората по величина сцена на английския фестивал) беше пуснато видеопослание от президента на Украйна, оповестява Политико.

 

Зеленский разказа Гластънбъри като " най-голямата централизация на независимост - и ви апелирам да споделите това чувство с всички, чиято независимост е подложена на офанзива ".

" Разпространявайте истината ", сподели той и прикани посетителите на фестивала да " окажат напън върху всички политици, които познавате, с цел да оказват помощ за възобновяване на мира в Украйна ". Времето е скъпо и всеки ден се мери с човешкия живот. Колкото повече хора се причислят към нас в отбрана на свободата и истината, толкоз по-скоро войната на Русия против Украйна ще завърши. Докажете, че свободата постоянно побеждава. "

След речта на сцената се качиха The Libertines, а фронтменът им Пийт Дохърти стартира да скандира " Владимир Зеленскй ".

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР