Били Айлиш обяви, че тръгва на турне по арени в

...
Били Айлиш обяви, че тръгва на турне по арени в
Коментари Харесай

Били Айлиш тръгва на турне през 2022 г.

Били Айлиш разгласи, че потегля на турне по арени в Северна Америка и Европа от началото на 2022 година в поддръжка на албума си " Happier Than Ever ", който ще излезе в продажба през юли, заяви " Варайъти ".

Турнето ще стартира на 3 февруари в Ню Орлиънс. Тя възнамерява да изнесе 32 концерта в Съединени американски щати и Канада до началото на април. След това певицата ще почине два месеца и ще замине за Европа.

Първият европейски концерт на Били Айлиш ще е на 3 юни следващата година в Белфаст. Във Англия са планувани девет концерта. Останалите са в Ирландия, Нидерландия, Германия, Франция, Белгия, Швейцария. Последният е плануван за 2 юли в Цюрих.

Били Айлиш имаше планувано турне и за 2020 година, само че го анулира единствено след три концерта поради пандемията от COVID-19.

Дебютния си албум " When We All Fall Asleep, Where Do We Go? " на Били Айлиш излезе през март 2019 година Хитовият сингъл " Bad Guy " е от него. Миналата година 18-годишната тогава певица завоюва награди " Грами " в пет от шестте категории, в които беше номинирана, включително и четирите водещи оценки - за албум, запис и ария на годината, и за най-хубав нов реализатор. Към " огромната четворка " Били Айлиш прибави и наградата за най-хубав поп вокален албум.

През март тази година Били Айлиш завоюва премия " Грами " за песента " Everything I Wanted ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР