Били Айлиш, Лил Нас Екс и Риана приковаха погледите на

...
Били Айлиш, Лил Нас Екс и Риана приковаха погледите на
Коментари Харесай

Били Айлиш, Лил Нас Екс и Риана обраха овациите на бала на музея "Метрополитън"

Били Айлиш, Лил Нас Екс и Риана приковаха погледите на бала на музея " Метрополитън ", оповестиха международните организации,цитирани от Българска телеграфна агенция.

Благотворителната церемония вечер в музея, който е светското събитие на годината в Ню Йорк, се провежда на два стадия - през септември тази година и през май следващата година.

Певицата Били Айлиш, която бе една от домакините на вечерта, блесна с богата бална рокля в прасковен цвят на Оскар де ла Рента, а младата поетеса Аманда Горман, също хазаин на събитието, прикова погледите в кобалтово наследник тоалет на Вера Уанг.
Риана се появи напълно в черно с тоалет на " Баленсиага ", в контрастност с кавалера си Ей Ес Ей Пи Роки, който бе с пъстро палто пачуърк на И Ар Ел. Певицата носеше 267 карата диаманти на " Булгари ".
Актьорът Тимъти Шаламе, също хазаин на събитието, се снима с почитатели по Пето авеню, преди да влезе в Музея на изкуствата " Метрополитън " незабавно, откакто бенд и гимнастичката Ниа Денис дадоха началото на дълго чаканото събитие. Миналогодишното му издание беше анулирано поради пандемията.
Официалната тематика на тазгодишната благотворителна вечер за Института по костюма на музея е " Американска самостоятелност ", която дава необятни благоприятни условия за интерпретация. Пример даде рапърът Лил Нас Екс, който последва образеца на Лейди Гага от последното издание и се разсъблече на аления килим, като смъкна поредно златни одежди на " Версаче " - тога, железен робокостюм и остана по прилепващ по тялото гащеризон с пайети.
Принцесата на бала Били Айлиш, заменила нормалните си необятни облекла с модел на Оскар де ла Рента, като сподели пред " Вог ": " Вече е време за това. Чувствам се по този начин пораснала за последните няколко години ".

Шаламе бе обут с кецове на " Конвърс ", само че носеше диаманти на " Картие ". Той дефинира тоалета си, който включваше състезателен панталон на Рик Оуенс, като " от всичко по малко ", тъкмо като Америка. Модният редактор на " Ескуайър " Алфонсо Навас дефинира стилния му избор като " мъдро заиграване с тематиката на вечерта посредством интерпретация на американските икони в спортното облекло ".

Роклята на Горман, с повече от 3000 пришити на ръка кристала, пресъздаваше звездно нощно небе. Пред " Вог " младата поетеса показа, че се усеща като оживяла Статуя на свободата.
Четвъртият хазаин на събитието - тенисистката Наоми Осака притегли вниманието с тоалет на " Луи Вюитон ", основан с присъединяване на сестра й Мери Осака, с цел да покаже уважението към произхода си и три култури - на Япония, Хаити и Съединени американски щати.
Ако може да се приказва за наклонност на церемония вечерта, това бяха огромните ръкави с обръщение, на някои от тях вплетени знаци от националния байрак. Другият акцент беше аленият цвят - на него бяха заложили Карли Клос, Дженифър Хъдсън, както и Ела Емхоф, щерка на вицепрезидентката Камала Харис и брачна половинка й Дъг Емхоф. Тя беше заложила на боди и панталон на Стела Маккартни и обувки " Адидас ", декорирани в алено от Маккартни и създадени от рециклирана пластмаса, събрана от океана.

Ралф Лорън бе облякъл Дженифър Лопес в тъмнокафява вечерна рокля с надълбоко деколте, жакет от изкуствена кожа и кожена шапка в жанр уестърн.

Светското събитие на годината в мегаполиса и най-значимата вечер за модата в Съединени американски щати събра близо 400 посетители - звезди от света на музиката, киното, малкия екран. Цената на билетите стартира от 30 000 $, само че постоянно стилните марки и компании купуват местата и канят звездите в компанията на дизайнерите, чиито тоалети носят на церемония вечерята.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР