Били Айлиш е суперзвездата, която непрекъснато чупи музикални рекорди. Тя

...
Били Айлиш е суперзвездата, която непрекъснато чупи музикални рекорди. Тя
Коментари Харесай

Световна суперзвезда преследвана от маниак

Били Айлиш е суперзвездата, която непрестанно чупи музикални върхове. Тя става най-младият музикант, номиниран за четирите най-важни категории на премиите Грами в една година и най-младият реализатор, печелил премията за албум. певицата има доста почитатели по целия свят. Един от тях обаче е на път да вгорчи живота й. 

Певицата Били Айлиш изиска от съда краткотрайна ограничаваща заповед за мъж, който, по думите й, неведнъж е прониквал в къщата на фамилията й, заяви ТАСС, базирайки се на портала Ти Ем Зи.

Според правосъдни документи Айлиш желае отбрана за себе си, родителите си и брат си Финиъс О`Конъл от Кристофър Андерсън. 

Бащата на певицата прецизира, че 39-годишният мъж няколко пъти е посещавал дома им от края на декември 2022 година, обяснявал се е в обич с вяра за среща. 

Били Айлиш добавя, че тези визити са провокирали у нея " доста безпокойствие, боязън и прочувствено разстройство " и че тя към този момент не се усеща в сигурност, когато  посещава родителите си.

Айлиш е и най-младият музикант, оглавявал класацията на Билборд за албум на годината. Известно е, че тя е прекосявала през меланхолия и признава, че има синдром на Турет - неврологично заболяване, което предизвиква тикове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР