Били Айлиш е само на 19 и колкото и да

...
Били Айлиш е само на 19 и колкото и да
Коментари Харесай

Били Айлиш сбъдна най-старата си мечта

Били Айлиш е единствено на 19 и колкото и да не й се желае да бъде известна (или най-малко по този начин твърди), евентуално подсъзнателно работи точно в тази посока. Или просто следва фантазиите си.
 Били Айлиш, SmartLess, Billie Eilish: The World's A Little Blurry и казусът на звездата със славата
Да си прочут - ужасът и на Били Айлиш

Поредното признание на Били Айлиш

Едно от най-старите й стремежи е да сътвори лична марка парфюм. А единствената причина това до неотдавна да не се случи е, че дълго не е можела да открие точната композиция от аромати.

Явно най-сетне е съумяла. А пък през ноември ние сами ще можем да усетим какво тъкмо е търсила толкоз време. Тогава ще излезе парфюмът й Eilish.

" Имах концепцията (да сътвори мирис - бел. а.) преди милиони години. Преследвах един единствен мирис, който имах в главата си, на ванилия, кехлибар, мускус, какао, роза и дърво ", споделя за парфюма Били Айлиш пред списание Allure.

" Винаги са ме привличали шията, ключиците и мускулите на гърба, раменете и подмишниците. Винаги съм ги намирала за доста красиви ", добавя младата изпълнителка.

Били Айлиш прецизира още, че с аромата е желала да подчертае точно тези елементи от тялото, само че не да притегля физически, а да е " душевен секси ".

Флаконът ще съставлява дребна статуя на бюст, с отрязана глава над носа и с подробност, съсредоточен към шията, прецизират още от FOX28.
 Dear Earth, Били Айлиш, Дейвид Атънбъро и по какъв начин звездите ни поучават по какъв начин да опазим Земята
Звездите ще спасят света

Популярни персони против замърсяването на Земята

Неслучайно Били Айлиш е избрала и тъкмо тази форма, тъй като задачата й е всяка дама да види себе си в шишенцето, или пък да припознае някой различен в нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР