Билетите за втората гала на “Триад комбат” в Хюстън на

...
Билетите за втората гала на “Триад комбат” в Хюстън на
Коментари Харесай

$225 най-скъпите билети за мача на Кобрата

Билетите за втората церемония на “Триад комбат” в Хюстън на 26 февруари ще са за 225, 170, 95, 75 и 50 $. Най-евтините са на втория етаж на залата на баскетболния “Хюстън Рокетс”.

В тази церемония Кубрат Пулев ще пази купата си при свръхтежките против някогашния първенец от смесените бойни изкуства Жуниор дос Сантос. Бившият кандидат за международната купа по бокс в тежка категория я завоюва на първото шоу в Арлингтън, Тексас, против Франк Мир с нокаут.

Форматът още веднъж е боксьори против ММА бойци. Капитани на тимовете са Куинтън Джексън и Шенън Бригс. В категория тежка ще се бият Витор Белфорд, който има победа над Ивендър Холифийлд, и Чад Доусън, приключил боксовата си кариера с 36 победи (19 с нокаут) и 5 загуби.

В категория лека-тежка ще се бият Джо Шилинг и Армин Мърканович. Босненецът е с 10 (5 с нокаут) победи и 3 загуби в бокса. В категория перо са Джими Ривера от ММА и боксьорът Самюел Теа. И в междинна категория ще спорят Сам Сицилиа и Дакота Лингер. Женският пердах ще е Клаудия Замора от ММА против боксьорката Стефани Хан.

Шоуто ще прави най-известният кънтрипевец Джейсън Алдеан, който е троент притежател за премията за номер 1 в този жанр.
Той ще изпее две песни първоначално, а след края на вечерта ще направи концерт, както бе с легендите на траш метъла “Металика” на първото шоу.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР