Билетите за световната квалификация между България и Северна Ирландия на

...
Билетите за световната квалификация между България и Северна Ирландия на
Коментари Харесай

Билетите за мача България - Северна Ирландия са в продажба онлайн

Билетите за международната подготовка сред България и Северна Ирландия на 12 октомври 2021 година от 21:45 ч. на Националния стадион " Васил Левски " са в продажба в онлайн платформата iPass и всички офиси на EasyPay в страната.

Призоваваме последователите да се възползват от системата iPass, позволяваща сами да отпечатват билета си или да го изтеглят на електронно устройство.

Закупуването на онлайн билет е леснодостъпно тук.

Цените на билетите за мача са както следва:

Сектор А - 24 лева

Сектор В - 18 лева

Сектори Б и Г - 12 лева
 Ясен Петров: Имам извънреден комфорт от страна на БФС
Ясен Петров: Имам извънреден комфорт от страна на БФС

В Литва ще играем на неестествен терен

БФС и формалният сътрудник на съюза Vivacom също по този начин не престават самодейността " Семеен бранш ", която дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му цена за бранш А (24 лева.) и има право да заведе до три малолетни лица против спомагателни 2 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Българският футболен съюз акцентира, че макар 20-процентното облагане на билетите за спортни надпревари, БФС резервира откритата си ценова политика, като всички билети са с включен в цената Данък добавена стойност.

Предвид епидемологичната конюнктура в страната, БФС приканва феновете да съблюдават напътствията за минимална отдалеченост между тях, да носят защитни маски през цялата дълготрайност на срещите и да съблюдават съответните си места на трибуните. При неспазване на протокола на УЕФА или наредбите на българските здравни управляващи, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона. Задълженията на притежателите на билети са следните:
НЕ следва да посещават стадиона и наложително би трябвало да уведомят локалните здравни управляващи за указания при положение, че изпитват признаци, типични за COVID-19. НЕ следва да посещават стадионa при положение, че са дали позитивна проба за COVID-19 в предходните 14 дни или са били в контакт с потвърдено инфектирани лица. Следва да потвърдят, че са наясно с рисковете, свързани пандемичната обстановка. Следва да осведомят локалните здравни управляващи и уредниците на мача при позитивен тест за COVID-19 в 14-дневен период след провеждането на мероприятието. Да съблюдават всички правила в изключителната конюнктура.
Всеки фен ще би трябвало да има подготвеност да показа билет и документ за идентичност на входовете на Народно събрание " Васил Левски ". Призоваваме последователите да заемат местата си допустимо най-рано за попречване на възможни скупчвания.

Билетите за дуела ще бъдат пуснати във физическа продажба на касите на стадион " Васил Левски " в петък, 8 октомври, като работното време е от 10:00 до 19:00 ч.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР