Билетите за спектакъла В самотата на памуковите полета от Бернар-Мари

...
Билетите за спектакъла В самотата на памуковите полета от Бернар-Мари
Коментари Харесай

Билети за Малкович от 50 до 400 лв. в сряда в 12 ч. в Народния театър

Билетите за спектакъла " В самотата на памуковите полета от Бернар-Мари Колтес ", с присъединяване на самата суперзвезда Джон Малкович и Ингеборга Дапкунайте ще бъдат пуснати в продажба в сряда в 12 часа на касата на Народния спектакъл. Датите са 16,17 и 18 февруари. Представлението триумфално обикаля Европ към този момент десетина години и продължава да се радва на рекорден интерес.

Входът за събитието на годината, може би и на десетилетието у нас, което най-вероятно ще засенчи даже и най-шумните спектакли на самия Александър Морфов ще се продават на цени от 50 до 400 лева Режисьор на спектакъла е Тимофей Кулябин, който към този момент е прочут на българската аудитория - през декември той сложи Нора също на сцената на Народния спектакъл.

Прогнозите са да свършат доста бързо, научихме от свои източници зад завесата на академичната натрупа. Първата ни сцена прави следващ касов и имиджов удар с привличане на международни създатели под управлението на новия си шеф Васил Василев, което няма даже и година.

Очакванията са спектакълът да бъде гледаем за публиката, за разлика от някои опити. За тях даже театралите признават, че е било предизвикателство да се потопят в тях.

Ингеборга Дапкунайте, която преди дни навърши 60, нищо че е майка на 5-годишен наследник, към този момент беше един път у нас. Тя е звезда и на руското, литовското, и на съветското кино и спектакъл. Зрителите я познават както от отличения с Оскар филм Изпепелени от слънцето на Никита Михалков, по този начин и от паметни холивудски суперпродукции като Мисията Невъзможна с Том Круз и 7 години в Тибет с Брад Пит, даже като майката на Ханибал Лектър.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР