Билетите за съботния сблъсък между ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА

...
Билетите за съботния сблъсък между ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА
Коментари Харесай

Крути мерки: Проведе се специална среща с полицията заради ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА

Билетите за съботния конфликт сред ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА ще бъдат пуснати в продажба през днешния ден след провеждането на специфична среща с полицията, научи " Тема Спорт ". На нея ще бъдат конкретизирани детайлности по защитата на срещата, както и колко пропуски ще получат последователите на армейците.

" Няма никакъв вид мачът да не се играе на нашия стадион в Бистрица ", посочи за " Тема Спорт " изпълнителният шеф на домакините Добрин Гьонов. Припомняме, че при предходното посещение на ЦСКА на стадион " Витоша " алените желаеха смяна на арената на срещата, като тогава се организираха няколко срещи с органите на реда. В последна сметка обаче желанието им не бе изпълнено, а в отговор на това развиване, както и на високите цени на билетите, Сектор Г бойкотира дуела.
 Капитанът на ЦСКА е с нова травма
Капитанът на ЦСКА е с нова травма

Ето детайлности

Вместо на трибуните, няколко стотин последователи се настаниха на рид край стадиона в Бистрица и оттова поддържаха футболистите на Саша Илич за успеха с 1:0. Любопитно е дали този път те ще влязат в клетката за посетители в Бистрица.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР