Билетите за събитието ще бъдат налични и на място Next

...
Билетите за събитието ще бъдат налични и на място Next
Коментари Харесай

DOCK 5 Night Club ще бъде домакин на вълнуващо музикално пътешествие

Билетите за събитието ще бъдат налични и на място

Next Gen Fest е единствено на по-малко от седмица разстояние и към този момент е време да се подготвим за най-голямото събитие тази зима! На 23-ти декември DOCK 5 Night Club ще бъде хазаин на това вълнуващо музикално странствуване.

Събитието дава обещание необикновен концерт с присъединяване на някои от най-големите имена на модерната българска музика, като Алекс и Влади, Боро Първи, Атанас Колев и Криско. За всички фенове ще има почитател среща, опция за подписи, обилие от вкусна храна във фууд корнера и готини продукти във почитател магазина.

Незабравимият миг ще бъде още по-специален, защото всеки присъстващ ще получи специфична брошура от фестивала, в която ще може да събере подписи от изпълнителите и да резервира спомен от тази невероятна вечер.

Не забравяйте, че билетите за събитието ще бъдат налични и на място! Така че, в случай че сте пропуснали да си закупите, имате опция да ги закупите в последния миг и да сте част от това епично музикално преживяване. Нека се забавляваме дружно и да създадем страхотни мемоари на Next Gen Fest! "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР