Билетите за предстоящия домакински двубой на ЦСКА срещу Берое на

...
Билетите за предстоящия домакински двубой на ЦСКА срещу Берое на
Коментари Харесай

ЦСКА с важна информация за феновете си

Билетите за идния домашен дуел на ЦСКА против Берое на ст. " Христо Ботев " в Благоевград към този момент са в продажба онлайн в мрежата на URBO, осведомиха от столичния отбор.

" От петък (20 септември) ще започва и физическата им продажба на касите на националния стадион " Васил Левски " на ул. " Гурко " и на касите на ст. " Христо Ботев " в Благоевград (работно време 10:00-18:00 ч.).
 ЦСКА със известие за Браян Кордоба
ЦСКА със известие за Браян Кордоба

Навършва 25 години

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени на централната естрада на стадиона в Благоевград, а за почитателите на Берое е предназначен бранша за посетители. Всички пропуски за мача са с цена 10 лева, като последователите на гостите могат да закупят билети само в деня на мача от касата, ситуирана пред техния бранш.

Притежателите на абонаментни карти на ЦСКА могат да посетят дуела с тях. Входните талони за алените почитатели могат да бъдат закупени онлайн тук .

Двубоят с Берое е в събота (21 септември) от 17:30 ч., а достъпът до стадиона ще е вероятен 2 часа преди началото. За армейските последователи ще бъдат отворени двата входа на централната естрада.

Армейци, да подкрепим още веднъж Александър Томаш и момчетата му по този начин, както единствено ние можем! " , гласи известието на ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР